reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak rosną :-)

kurcze Aniulka ja jestem niekumata w tym temacie ::) a nie masz jakiegoś znajomego lekarza do skonsultowania tych zaleceń? wiem, że co za dużo żelaza to niezdrowo

reklama
mam... moja ciotka stara panna jest pediatra ale ona lekko zdziwaczała i nie mam z nia kontaktu... chyba nawet nie wie, że mam drugie dziecko

ja też poszukałabym innego lekarza Aniulka do konsultacji
sama wiesz że żelazo szkodzi na zęby

jeżeli chodzi o zdrowie dzieci jestem nader ostrożna ::) :p
Bebilon jest wzbogacone o żelazo , zupki z miesem, deserki z witaminą c która pomaga przyswajać żelazo,
piszesz że Łukaszek ma apetyt ,powinno wystarczyć
na zdjęciach wygląda na pulchniutkiego, sama się dziwie,że tylko 30 dkg przez miesiąc przybrał
]dużo śpi, ładnie je chyba rzeczywiście ta waga popsuta

Aniulka, mnie też się wydawało, że mój Kuba tak dużo przytył przez ostatnie tygodnie, a tu się okazało, że tylko 500g przez ponad półtora miesiąca. Ale lekarka na szczęście nie marudziła. A wydaje mi się, że Kuba je normalnie, więc może to przez to, że ostatnio zrobił się bardziej ruchliwy.

reklama
Do góry