reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

kurcze Aniulka ja jestem niekumata w tym temacie ::) a nie masz jakiegoś znajomego lekarza do skonsultowania tych zaleceń? wiem, że co za dużo żelaza to niezdrowo

reklama
mam... moja ciotka stara panna jest pediatra ale ona lekko zdziwaczała i nie mam z nia kontaktu... chyba nawet nie wie, że mam drugie dziecko

ja też poszukałabym innego lekarza Aniulka do konsultacji
sama wiesz że żelazo szkodzi na zęby

jeżeli chodzi o zdrowie dzieci jestem nader ostrożna ::) :p
Bebilon jest wzbogacone o żelazo , zupki z miesem, deserki z witaminą c która pomaga przyswajać żelazo,
piszesz że Łukaszek ma apetyt ,powinno wystarczyć
na zdjęciach wygląda na pulchniutkiego, sama się dziwie,że tylko 30 dkg przez miesiąc przybrał
]dużo śpi, ładnie je chyba rzeczywiście ta waga popsuta

Aniulka, mnie też się wydawało, że mój Kuba tak dużo przytył przez ostatnie tygodnie, a tu się okazało, że tylko 500g przez ponad półtora miesiąca. Ale lekarka na szczęście nie marudziła. A wydaje mi się, że Kuba je normalnie, więc może to przez to, że ostatnio zrobił się bardziej ruchliwy.

reklama
Do góry