reklama
izis pisze:A Kubełek waży;
-7.300
mierzy;
-67cm.
obwód głowy;
-43cm.
obwód klaty;
-44cm.
juz Ci Izis mowilam, ze na zdjeciach Buniek wydaje sie duuuzo wiekszy niz jest w rzeczywistosci i wymiary to potwierdzaja
ale za to jest bardzo proporcjonalny (ta klata) ;D i zgrabniutki!
M
Melanie
Gość
no to sama zmierz ;D
Ja kiedyś zmierzyłam Łukasza sama i wyszło mi że miał wtedy 71 cm. Lekarka zmierzyła go na stole taka miarką dosuwaną do nózek, to wyszło że miał wtedy 68 cm... teraz tez go nie mierze bo nie wiem który sposób w końcu jest dobry i pokazuje prawidłowy wzrost dziecka
edyta27
O&M
monia77 pisze:klocuś z Maćka
Klocuś fest... On dopiero niedawno zaczął dobrze przybierać i robi się okrąglutki i tłuściutki, że hej! To chyba po zupkach... ;D
reklama
Ja tez juz po szczepieniu.
Pisałam Wam, że wazyłam Łukasza na elektronicznej wadze łazienkowej i miał 8,5 kg. U pani doctor Łukasz ma 7,800 i znowu za mało > > > > > > > Przybrał przez miesiąc 300 g. Wyniki zelaza ma już w normie ale pani doktor kazała jeszcze przez miesiąc podawać. I nie wiem czy jej posłuchac i dawac czy dac spokój.
Już sie zastanawiam czy ona czasem wagi nie ma zepsutej, bo Łukasz zrobił sie pulchniutki jak pyza, a waga tylko 300 g więcej pokazała... Pocieszające jest jednak to, że przez ten miesiąc urósł 2,5 cm...
Co zrobiłybyście na moim miejscu z żelazem??? Dawac mu czy nie??
Pisałam Wam, że wazyłam Łukasza na elektronicznej wadze łazienkowej i miał 8,5 kg. U pani doctor Łukasz ma 7,800 i znowu za mało > > > > > > > Przybrał przez miesiąc 300 g. Wyniki zelaza ma już w normie ale pani doktor kazała jeszcze przez miesiąc podawać. I nie wiem czy jej posłuchac i dawac czy dac spokój.
Już sie zastanawiam czy ona czasem wagi nie ma zepsutej, bo Łukasz zrobił sie pulchniutki jak pyza, a waga tylko 300 g więcej pokazała... Pocieszające jest jednak to, że przez ten miesiąc urósł 2,5 cm...
Co zrobiłybyście na moim miejscu z żelazem??? Dawac mu czy nie??
Podziel się: