reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak pięknie się rozwijają listopadowe Maluszki

Hejka!
Ja też się pochwalę :D Moja Wiktoria skrzeczy również ale to juz od dawna, jak nikt nie reaguje na nią to udaje kaszel i my lecimy a ona banan na twarzy. Poza tym zaczęła mi się budzzić w nocy, 2-3 razy, pobudki urządza o 5 i ani myśli spać dalej. Je - uwaga wydłużenie - z 1g do 2g Hurra :D, śpi przed południem raz, w południe na dworze i po południu, w sumie 2g. Strasznie szybko się wszystkim nudzi, trzeba kombinowac dla niej zabawki. Najbardziej lubi jeść własne stopy i miętolić pieluszkę w buzi :D

reklama
A mój Krzysiu niedawno odkrył że kolejną fajną częścią ciała (oprócz stópek które cały czas mógłby gryźć) są...uszy:-D Non stop je miętosi:-D
Strasznie mi się chce z tego śmiać:-D.

A dziewczyny czy wasze maluchy też próbują stawać na nóżkach? Jak mojego złapę za ręce to sie podnosi i stoi przez chwilę:szok:

Tak moja WIKI jak biorę ją pod paszki to sztywno trzyma nogi i przebiera i najchętniej już by pognała za chłopakami,

O uszy się własnie boję, czy wasze bobasy też mają jakby duże i zawijają im się? Bo mojej strasznie, piluję jak mogę ale jak śpi to i tak zawinie, już ma lekko odstające, mam opaskę ale niewiem czy zakłądać i iedy i na jak długo

Mój synek to siusiaka ostatnio odkrył. Miętosi go przy każdej okazji, a jak ściągam pieluszkę to natychmiast sprawdza czy siusiak i jajka są tam gdzie powinny.

Dawiś uwielbia się ciagnąć za wloski :) A jak zasypia to jak fajnie i słodki je głaszcze :) Moja mama mówiła ze robiłam dokladnie tak samo jak byłam malutka ;) Uszy u nas w podzadku a siusiak jeszcze nie odkryty :) A jest co odkrywać hehe

Paulinka nie wątpię;-)
Trusia77 myślę że powinnaś zakładać opaskę. Może w końcu mała zapomni o uszkach i znajdzie sobie inny "obiekt":-)
mama mi opowiadała że jak mój kuzyn był mały to ciocia mu przyklejała uszy taśmą klejącą-też sposób:-D

czekolada - niezły sposób z tą taśmą hehe :D

U nas Dawis od pewnego czasu staje na czworaka i chuśta sie do przodu i do tyłu :) Ile ma z tym radochy!!! A od kilku dni przyjmuje pozycję na prostych na wyprostowanych nogach i rękach. W jodze to jest pozysja chyba pies czy kot czy jakoś tak :D

myślę że powinnaś zakładać opaskę. Może w końcu mała zapomni o uszkach i znajdzie sobie inny "obiekt":-)
mama mi opowiadała że jak mój kuzyn był mały to ciocia mu przyklejała uszy taśmą klejącą-też sposób:-D

A w razie choroby to do pieca na trzy zdrowaśki... :baffled:. No błagam...

reklama
Mam nadzieję ż przejdzie bo nawet w nocy prostuję jej to ucho.
Paulinka czyżby twoj Dawid ruszył pierwszy na nogi?

Mam lenia, brak pomysłu na obiad i ze spaceru nici bo wieje i pada. Pozostają zakupy autem. A mój mnie wczoraj w%&*#$ ale potem nmni pięknie przepraszał.

Do góry