reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak pięknie się rozwijają listopadowe Maluszki

Hejka!
Ja też się pochwalę :D Moja Wiktoria skrzeczy również ale to juz od dawna, jak nikt nie reaguje na nią to udaje kaszel i my lecimy a ona banan na twarzy. Poza tym zaczęła mi się budzzić w nocy, 2-3 razy, pobudki urządza o 5 i ani myśli spać dalej. Je - uwaga wydłużenie - z 1g do 2g Hurra :D, śpi przed południem raz, w południe na dworze i po południu, w sumie 2g. Strasznie szybko się wszystkim nudzi, trzeba kombinowac dla niej zabawki. Najbardziej lubi jeść własne stopy i miętolić pieluszkę w buzi :D

reklama
A mój Krzysiu niedawno odkrył że kolejną fajną częścią ciała (oprócz stópek które cały czas mógłby gryźć) są...uszy:-D Non stop je miętosi:-D
Strasznie mi się chce z tego śmiać:-D.

A dziewczyny czy wasze maluchy też próbują stawać na nóżkach? Jak mojego złapę za ręce to sie podnosi i stoi przez chwilę:szok:

Tak moja WIKI jak biorę ją pod paszki to sztywno trzyma nogi i przebiera i najchętniej już by pognała za chłopakami,

O uszy się własnie boję, czy wasze bobasy też mają jakby duże i zawijają im się? Bo mojej strasznie, piluję jak mogę ale jak śpi to i tak zawinie, już ma lekko odstające, mam opaskę ale niewiem czy zakłądać i iedy i na jak długo

Mój synek to siusiaka ostatnio odkrył. Miętosi go przy każdej okazji, a jak ściągam pieluszkę to natychmiast sprawdza czy siusiak i jajka są tam gdzie powinny.

Dawiś uwielbia się ciagnąć za wloski :) A jak zasypia to jak fajnie i słodki je głaszcze :) Moja mama mówiła ze robiłam dokladnie tak samo jak byłam malutka ;) Uszy u nas w podzadku a siusiak jeszcze nie odkryty :) A jest co odkrywać hehe

Paulinka nie wątpię;-)
Trusia77 myślę że powinnaś zakładać opaskę. Może w końcu mała zapomni o uszkach i znajdzie sobie inny "obiekt":-)
mama mi opowiadała że jak mój kuzyn był mały to ciocia mu przyklejała uszy taśmą klejącą-też sposób:-D

czekolada - niezły sposób z tą taśmą hehe :D

U nas Dawis od pewnego czasu staje na czworaka i chuśta sie do przodu i do tyłu :) Ile ma z tym radochy!!! A od kilku dni przyjmuje pozycję na prostych na wyprostowanych nogach i rękach. W jodze to jest pozysja chyba pies czy kot czy jakoś tak :D

myślę że powinnaś zakładać opaskę. Może w końcu mała zapomni o uszkach i znajdzie sobie inny "obiekt":-)
mama mi opowiadała że jak mój kuzyn był mały to ciocia mu przyklejała uszy taśmą klejącą-też sposób:-D

A w razie choroby to do pieca na trzy zdrowaśki... :baffled:. No błagam...

reklama
Mam nadzieję ż przejdzie bo nawet w nocy prostuję jej to ucho.
Paulinka czyżby twoj Dawid ruszył pierwszy na nogi?

Mam lenia, brak pomysłu na obiad i ze spaceru nici bo wieje i pada. Pozostają zakupy autem. A mój mnie wczoraj w%&*#$ ale potem nmni pięknie przepraszał.

Do góry