arnikam naciski olej, jak to juz kiedys bylo tu pisane, kiedys sie inaczej robilo. Dzieci sie sadzalo co chwile, nie zakladalo pieluchy i mowilo ze odpieluchowane (taa, jasne
. Stad moze przekonanie Twojej tesciowej, ze Zosia juz powinna. Nie powinna, bo to od niej zalezy. ALe moze
Teraz jest cieplo, wymarzony okres zeby probowac. A wycieranie nie jest takie straszne - jesli kilka dni z rzedu wyciarasz ciagle to znaczy ze Mloda chyba nie dorosla. Tak mi sie wydaje, ze jak dziecko jest na dobrym etapie, to nie siusia co chwile, tylko naprawde jak mu sie chce...A gdzie..to juz roznie bywa
Wycieranie nie jest takie straszne jak sie wydaje, grunt zeby nie naciskac dzieciucha
zuzla tak wielki nacisk kladziesz na poprawnosc wypowiedzi - nie ma w tym nic zlego. Ale moja droga, jak dla mnie Ty reprezentujesz duzo gorsza wade - brak kultury i szacunku dla drugiego czlowieka. Przychodzisz i w imie czegos, co jest tylko Twoim osądem obrazasz kogos innego. Jak dla mnie wazne jest zeby poprawnie mowic, nie przecze. Ale Ty jestes typem duzo gorszego "chama" - wybacz. Ludzie, ktorzy bez sensu obrazaja innych sa tym najgorszym typem. Osobiscie mysle, ze masz jakis kompleks skoro nie potrafisz pogadac na zaden inny temat tutaj tylko obrazac. Czujesz sie lepiej? To moge dla Ciebie specjalnie zrobic jakis blad zebys mogla sie wyzyc
Albo moze jestes po prostu zle wychowana? Prawidlowa gramatyka i skladnia to chyba jednak za malo zeby mowic o sobie "kulturalna".
Odczep sie moja droga od maks_olo, ona nigdy nie wyrazila sie o nikim tak bez kultury jak Ty - moze Twoje slownictwo jest wyszukane, ale kultura osobista - z rynsztoka. A jak dla mnie to duuuuuzo gorsze
Az przykro sie robi, ze tacy ludzie sie udzielaja...
Czy my nie mamy moderatora?? Moze ktos by tu jednak zainterweniowal, bo przychodzi taka madrala i przeszkadza innym w rozmowie...Niczym nasze dwulatki
chociaz one sa jednak chyba juz teraz lepiej wychowane :/
Uff, wyrzucilam negatywne emocje.
A my dzisiaj tadaaaaaam!!! Pierwsza noc z sucha pielucha
Na drzemkach sie zdazalo, ale w nocy jeszcze nie. Chyba czas kupic folie na materac.