reklama
SzklanaKulka
Fanka BB :)
Zadzwoniłam na sor ginekologiczny bo do lekarza nichuchu oczywiście, lekarka powiedziała że na razie nie odstawiać (nie wiem czemu), powiedziała że nie zaszkodzi mi to i przyjmować aż póki nie zacznie się coś dziać albo do kontroli lekarza.
SzklanaKulka
Dziękuję Wam za wszystkie przytulaski dziewczyny i wsparcie bez Was bym w ogóle zwariowała
Dasz radę. Nie jesteś sama. W sensie lekarz nie odebrał? Do niego dzwonisz prywatnie czy przez przychodnie?Dziękuję Wam za wszystkie przytulaski dziewczyny i wsparcie bez Was bym w ogóle zwariowała
SzklanaKulka
Prywatnie, on przyjmuje i na NFZ i prywatnie ale w sumie co on mi powie, widział mnie dawno temu, wizyta dopiero miała być 9.01, to już więcej chyba wie lekarz z soru - to on mi przypisał duphaston więc w sumie.. jaka to różnica..Dasz radę. Nie jesteś sama. W sensie lekarz nie odebrał? Do niego dzwonisz prywatnie czy przez przychodnie?
Lady Loka
Co za durna radaZadzwoniłam na sor ginekologiczny bo do lekarza nichuchu oczywiście, lekarka powiedziała że na razie nie odstawiać (nie wiem czemu), powiedziała że nie zaszkodzi mi to i przyjmować aż póki nie zacznie się coś dziać albo do kontroli lekarza.
Przyjmując duphaston opóźniasz właśnie ewentualne krwawienie albo dokarmiasz cp.
Nie powinno się brać duphastonu zanim nie uwidoczni się pecherzyka w macicy, chyba, że jest niedomoga, ale z tego co widzialam, to Ty mialaś progesteron 16? Dobrze pamietam? Kto Ci dal duphaston?
SzklanaKulka
Lekarz na sorze, w wigilię jak plamilam. Też myślę że bez sensu go brać w tej sytuacji. Beta słabo rośnie to i pewnie progesteron leci już na łeb na szyję to po co go dokarmiać..Co za durna rada
Przyjmując duphaston opóźniasz właśnie ewentualne krwawienie albo dokarmiasz cp.
Nie powinno się brać duphastonu zanim nie uwidoczni się pecherzyka w macicy, chyba, że jest niedomoga, ale z tego co widzialam, to Ty mialaś progesteron 16? Dobrze pamietam? Kto Ci dal duphaston?
No on Ci przypisał wiec na moje powinien doradzić odstawienie. Moja jak usłyszała jaki był przyrost to „kategorycznie proszę odstawić”Prywatnie, on przyjmuje i na NFZ i prywatnie ale w sumie co on mi powie, widział mnie dawno temu, wizyta dopiero miała być 9.01, to już więcej chyba wie lekarz z soru - to on mi przypisał duphaston więc w sumie.. jaka to różnica..
reklama
Lady Loka
Ja bym odstawila, ale to ja. Zawsze możesz poczekać do wizyty.Lekarz na sorze, w wigilię jak plamilam. Też myślę że bez sensu go brać w tej sytuacji. Beta słabo rośnie to i pewnie progesteron leci już na łeb na szyję to po co go dokarmiać..