A teraz Gadałas z tym samym? Znając wyniki każe dalej brać?Lekarz na sorze, w wigilię jak plamilam. Też myślę że bez sensu go brać w tej sytuacji. Beta słabo rośnie to i pewnie progesteron leci już na łeb na szyję to po co go dokarmiać..
reklama
SzklanaKulka
Fanka BB :)
No ale to nie z nim rozmawiałam, dziś ma dyżur zupełnie inny szpital, ale też jestem za odstawieniemNo on Ci przypisał wiec na moje powinien doradzić odstawienie. Moja jak usłyszała jaki był przyrost to „kategorycznie proszę odstawić”
SzklanaKulka
No nie, dziś inny szpital dyżurujeA teraz Gadałas z tym samym? Znając wyniki każe dalej brać?
To mam nadzieję że Ci się uda z ginem skontaktować jeśli to Cię uspokoi (mnie wczoraj uspokoiła dosłownie kilkusekundowa wymiana zdań z moją)No nie, dziś inny szpital dyżuruje
SzklanaKulka
Wiecie co mnie najbardziej śmieszy i dziwi? Że dzisiaj cały dzień się fatalnie czuje, niedobrze mi, podchodzi mi pod gardło, piersi znowu niedotykalne.. aż nie chce mi się wierzyć że przy tak niskiej becie tyle rzeczy czuje.
Niekoniecznie to od bety, emocje tez swoje robią a Ty się stresujesz przecież.Wiecie co mnie najbardziej śmieszy i dziwi? Że dzisiaj cały dzień się fatalnie czuje, niedobrze mi, podchodzi mi pod gardło, piersi znowu niedotykalne.. aż nie chce mi się wierzyć że przy tak niskiej becie tyle rzeczy czuje.
SzklanaKulka
A myślicie że mogę już wrócić do starych nawyków żywieniowych? Typu sushi, tatar, czy czekać do krwawienia i zerowej bety?
Lady Loka
Moim zdaniem luz.A myślicie że mogę już wrócić do starych nawyków żywieniowych? Typu sushi, tatar, czy czekać do krwawienia i zerowej bety?
reklama
SzklanaKulka
Milion pytań do.. a jak myślicie, jak szybko dojdzie do krwawienia? Teraz już zaczynam panikować że może to jednak CP