Trzymam kciuki, z dwojga złego chyba lepiej spóźniona @No chyba jednak nie :< właśnie poszłam sisi i niestety cały papierek we krwi, więc nie wiem, oby to tylko rozkręcający się okres. Ale te pobolewanie z prawej strony mnie dobija, chociaż tam nie ma co boleć przy becie 8
reklama
SzklanaKulka
Fanka BB :)
No pewnie że tak, ale czy z takim progesteronem rano może to być okres? W czasie okresu chyba poziom jest megaaaa niski. Zdechnę z nerwów i na tym się skończyTrzymam kciuki, z dwojga złego chyba lepiej spóźniona @
Spróbuj na spokojnie, nie masz za bardzo co zrobić, tylko czekać i jak coś to lekarz / izba przyjęćNo pewnie że tak, ale czy z takim progesteronem rano może to być okres? W czasie okresu chyba poziom jest megaaaa niski. Zdechnę z nerwów i na tym się skończy
SzklanaKulka
ja doświadczenia z testami za bardzo nie mam, wiec pewnie bym ten test za negatywny uznałaDzisiaj na razie nic nie boli.. plamienie jest ale delikatne, na pewno nie okres. Test zrobiłam z porannych siuśkow i wyszedł cień cienia, czyli chyba moja beta ani nie rośnie ani nie spada..
zarathos
Zaangażowana w BB
Mi ginekolog mówił i w szpitalu to samo że są przypadki że kobieta krwawi nawet tak trochę ostrzej że myślała że to okres (nie była świadoma ciąży) i tak parę miesięcy . a potem niespodzianka! ciąża była i to prawidłowaDzisiaj na razie nic nie boli.. plamienie jest ale delikatne, na pewno nie okres. Test zrobiłam z porannych siuśkow i wyszedł cień cienia, czyli chyba moja beta ani nie rośnie ani nie spada..
No opcje są trzy: albo biochemiczna albo cp albo prawidłowa ciąża.
Nawet jeśli ci się okres rozkręci to zbadaj betę. Albo sikaj na testy, lepiej dmuchać na zimne.
Jak by nie było masz jeszcze czas i na pewno jakby coś miało dziać to ogarniesz szybciutko i będzie dobrze ja dalej za ciebie trzymam kciuki!!!
SzklanaKulka
Tak z nudów podrzucam teścik z 17-18.. wciąż jako tako pozytywnyZobacz załącznik IMG_20231223_190231.jpg
Skocz w środę na betę z krwiTak z nudów podrzucam teścik z 17-18.. wciąż jako tako pozytywnyZobacz załącznik 1597516
SzklanaKulka
Skoczę ale te czekanie mnie dobija.. teraz znowu plamie, w sumie pierwszy raz dzisiaj.. ale nie tak że jest na bieliźnie, dopiero jak "zajrzę" - wiem że nie powinnam ale nie mogę psuje święta sobie i mężowi tym swoim użalaniem się.
reklama
SzklanaKulka
Zastanawiam się czy nie pojechać na SOR po wigilii.. powiedzieć, że jestem po Cp i po rogowej, że testy od czwartku są słabo pozytywne i delikatnie plamie a beta jest niska z piątku, że chciałabym żeby lekarz zrobił usg i sprawdził prawą stronę.. boję się tylko że mnie wyśmieją, ale wykańczam sie psychicznie, siebie i Was na dodatek z drugiej strony sama jak mówię to na głos to pukam się w głowę..