reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak nie zwariować ze stresu przed kolejną CP?

reklama
Dzisiaj na razie nic nie boli.. plamienie jest ale delikatne, na pewno nie okres. Test zrobiłam z porannych siuśkow i wyszedł cień cienia, czyli chyba moja beta ani nie rośnie ani nie spada..

Załączniki

• 1703328187205997875105140274758.jpg
    1703328187205997875105140274758.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 101
Dzisiaj na razie nic nie boli.. plamienie jest ale delikatne, na pewno nie okres. Test zrobiłam z porannych siuśkow i wyszedł cień cienia, czyli chyba moja beta ani nie rośnie ani nie spada..
Mi ginekolog mówił i w szpitalu to samo że są przypadki że kobieta krwawi nawet tak trochę ostrzej że myślała że to okres (nie była świadoma ciąży) i tak parę miesięcy . a potem niespodzianka! ciąża była i to prawidłowa :)
No opcje są trzy: albo biochemiczna albo cp albo prawidłowa ciąża.
Nawet jeśli ci się okres rozkręci to zbadaj betę. Albo sikaj na testy, lepiej dmuchać na zimne.
Jak by nie było masz jeszcze czas i na pewno jakby coś miało dziać to ogarniesz szybciutko i będzie dobrze 😘😘 ja dalej za ciebie trzymam kciuki!!!

Skoczę ale te czekanie mnie dobija.. teraz znowu plamie, w sumie pierwszy raz dzisiaj.. ale nie tak że jest na bieliźnie, dopiero jak "zajrzę" - wiem że nie powinnam ale nie mogę 😢 psuje święta sobie i mężowi tym swoim użalaniem się.

reklama
Zastanawiam się czy nie pojechać na SOR po wigilii.. powiedzieć, że jestem po Cp i po rogowej, że testy od czwartku są słabo pozytywne i delikatnie plamie a beta jest niska z piątku, że chciałabym żeby lekarz zrobił usg i sprawdził prawą stronę.. boję się tylko że mnie wyśmieją, ale wykańczam sie psychicznie, siebie i Was na dodatek 😪 z drugiej strony sama jak mówię to na głos to pukam się w głowę..

Do góry