Ja równiez poproszę!!! a.rymaszewska@wp.pl będe wdzięczna dzięki!!
reklama
Ja też gorąco proszę o książeczke. Jeszcze nie zdarzyło nam się zasnąć bez płaczu podczas usypiania
beti.ba@wp.pl
beti.ba@wp.pl
Ja równiez bardzo prosze o książeczkę. Nie daję sobie rady z wieczorna marudą... POMOCY!!!
alexa_s@op.pl
alexa_s@op.pl
mamusia
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja też poproszę o przesłanie książki z góry dziękuję na adres: juswoj26@interia.pl
Nikus ma 4 miesiace i ma tez problemy ze spaniem,jezeli moge to tz prosze o ksiażke
mój adres
ewa.gorska7@interia.pl
mój adres
ewa.gorska7@interia.pl
gaga
uzależniona
Majcia ma dziś równy roczek i usypia miętosząc moją ręke : pomocy !!!!!!!
bardzo prosze o książeczkę agachem@o2.pl
bardzo prosze o książeczkę agachem@o2.pl
Witajcie dziewczyny jestem nowa i właśnie się zalogowałąm by się dowiedzieć jak zachęcacie roczne dzieci do spania w nocy? Bo moja Weronika budzi sie co dwie godziny i krzyczy w niebogłosy aż ją poprzytulam-żadna metoda płaczu kontrolowaneog nie działą bo Małą potrafi płąkać przez co najmniej godzinę!!! Jeśli ta książka jest w stanie coś mi pomóć to proszę przyśłijcie mi i napiszice jakie macie doświadczenia z nią związane) pozdrawiamy )
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Ja tez bardzo prosze o ksiazeczke agnesmaj@interia.pl...
Dziekuje
Dziekuje
proszę, niech mi ktos pomoże, jest coraz trudniej. malutka ma 6 miesięcy a usypia tylko przy cycu i budzi sie w nocy co 2 godziny.
prześlijcie mi książeczkę, please.... :
alexa_s@op.pl
prześlijcie mi książeczkę, please.... :
alexa_s@op.pl
reklama
hmm wszytskie mamy pisze ze ksiazeczka jest rewelacyjna wiec i mi moze sie pzyda od poczatku bedemiala sposob na usypianie dziecka hii bede wdzieczna za przeslanie kama0019@poczta.fm
Podziel się: