Mi mąż kupił dokładnie ten sam laktator. Poleciła mu kobieta w sklepie i był rewelacyjny. ściągał pokarm bardzo szybko i przy jednym naciśnięciu nawet sporo tego leciało. Poza tym butelki i smoczki rewelacyjne. Asia nigdy nie miała problemu z piciem z butelki zamiennie z piersią, gdyż smoczek niemal identyczny jak cycuś. A do tego w komplecie sterylizator.ja mam laktator Tommee Tippiee, polecila mi pani w sklepie jak kupowalam razem z butelką bo niby jakaś nowa generacja i smoczek butelkowy mial imitować sutek mamy najllepiej z dostępnych na rynku, wiec kupiłam butelke z laktatorem zaplacilam 120zl, jestem baaaardzo zadowolona, laktatora używam dosć często bo chodzę na uczelnie czasami
a podgrzewacz dostalam od teściowej firmy Canpol ale uzywamj nie za często, wolę osobiście do garnuszka gorącą wodę wlać i w ten sposob podgrzewać mleczko
Podgrzewacz: miałam canpola ale szybko sprzedałam. Podgrzewanie trwało godzinami, szybciej w garnuszku. A wogóle to wode do mleka albo podgrzewałam wczesniej zagotowaną wodę kilka sekund w czajniku i była akurat letnia albo 15 sekund w mikrofali. Tak więc podgrzewacz uważam za rzecz zbędną.