reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak i ile śpią Wasze Pociechy?

Justyna a jak sprawa ze ząbkami??? Może to one są za to odpowiedzialne???

A mnie sie wydaje, że mój mały mężczyzna zaczyna pokazywać swój charakterek i oczekiwać tego do czego jest przyzwyczajony tzn. mamusia na każde zawołanie normalnie nie mogę wyjśc do wc bo zaraz jest wrzask:dry:

reklama
Może i zęby:baffled: Już sama nie wiem. Do góry po prawej jest podejrzane dziąsło i na dole chyba też... Kurna nie wiem jak takie dziąsło powinno wyglądać (tylko teoretycznie)

Maciusia dziąsełka nie są napuchnięte, tylko lekko zaczerwienione i jakby żółte. Mają też takie wgłębienie w miejscu, gdzie idzie ząb. A dziś już jeden widać. Taką kropeczkę. Zrobił nam mały dziś pobudkę o 5 i ani cycuś ani butelka nic już nie dały. A teraz siedzi i krzyczy:szok::szok::szok:

Jednaj Adaśko ma ten katarek. W nocy była gorączka, juz nie wiem czy to ma związek z zębami, ale chyba tak. Dziś po ciężkeij nocy obudził sie radosny i gorączki nie ma. Katar lżejszy. :tak:ale wodnistyCzy to przez te zeby organizm jest osłabiony

Agulka przypuszczam, że tak :-) Kubuś jak ostatnio miał katarek pediatra po zajrzeniu mu w paszcze powiedziała, że mamy przyczyne infekcji :-)

Ja razno zapodałam mu Ibum i dziecko kompletnie inne :laugh2: wczoraj i w ogóle to marudzenie pewnie było przez ból dziąsełek bo teraz Kuba śpi sobie bez problemów.

oj a my mielismy dziś ciężką noc, Mati jak się obudzil o 24 to do 2 mial problemy z uśnięciem no i skończylo się na tym że spal z nami w lóżku:-D ja to winie za to wszystko to ząbkowanie bo ogólnie jakoś ostatnio jest taki marudny

Dziewczyny dziękujemy za gratulacje. Wczorajsze zasypianie zaś sukces. Mały już sam wypuścił cycusia, poleżał chwilkę sobie, pogadał do siebie coś tam i postanowił zasnąć. Gorzej było w nocy, bo jak nie chciałam mu dać cyca ( raczej nie po to żeby podjeść) to zaczął wrzeszczeć:crazy: no i wygrał. Ale powolutku i tego nawyku oduczymy:tak:

Jednaj Adaśko ma ten katarek. W nocy była gorączka, juz nie wiem czy to ma związek z zębami, ale chyba tak. Dziś po ciężkeij nocy obudził sie radosny i gorączki nie ma. Katar lżejszy. :tak:ale wodnistyCzy to przez te zeby organizm jest osłabiony
Dokładnie tak u nas też tak jest jak narazie mamy za sobą dwa ząbki i dwie infekcje a teraz mamy katarek czyżby kolejny ząb????

reklama
Moja Maja bawiła sie wczoraj z tatusiem i zasnęła na macie:-):-):-)ostatnio coś takiego zdazyło jej się jakieś 3 miesiące temu,no i przedwczoraj tylko dwa razy obudziła się w nocy na cycuszka i to wszystko,ale wczoraj znowu domagała się co chwile:-(Od 3 dni ma tez ograniczony dostęp do cycka w ciągu dnia do 3 razy,chyba to coś daje,skoro wczoraj sama zasnęła podczas zabawy.W ogóle to wydaje mi się,ze ona bardziej sobie przy mnie pozwala,jak jest śpiąca to wiecej marudzi bo wie,że ja mogę jej dać cycka:tak:cwaniara mała!

Do góry