reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak i ile śpią Wasze Pociechy?

No właśnie Maciuś wody nie lubi. Nawet próbowałam go oszukiwać, tzn. lałam więcej wody jak szykowałam herbatkę, miałam nadzieję, że stopniowo się przestawi. Niestety maksymalnie 120 ml wody jet w stanie tolerować, a normalnie robię ze 100 ml.

reklama
Wkoncu moze zaczne zagladac na inne watki.
Moja Naomi tez kiedys nie chciala pic wody,ale ostatnio cos sie przekonala.
Agulka moja mala tez nie potrafi zasnac bez picia,praktycznie zasypia z butelka w buzi,a ja jej pozniej zebieram jej butelke jak juz zasnie i spi.

To Kuba zaś nie uśnie bez smoczka :dry: musi coś mieć w buzi, a ostatnio usypiał trzymając paluszki u mnie w buzi :baffled: ja go gilgałam jęzorkiem po paluszkach a on odlatywał z Morfeuszem do krainy snów :-D

To Kuba zaś nie uśnie bez smoczka :dry: musi coś mieć w buzi, a ostatnio usypiał trzymając paluszki u mnie w buzi :baffled: ja go gilgałam jęzorkiem po paluszkach a on odlatywał z Morfeuszem do krainy snów :-D
Kasiu - moj to samo. Nawet jak mu smok wypadnie podczas "spaceru w krainie Morfeusza";-):-) to usteczkami dalej cmoka jakby nadal tam byl - taki smoczek-niewidek hehe
I (niestety) poki co zrezygnowalam z oduczania malca od dydka.

Moja Naomi pobila wlasnie wszelkie rekordy.Miedzy 2 a 3 zjadla porzadny obiadek a przed chwila jeden jogurcik z duza iloscia sera bialego i darla sie nadal wiec dalam jej drogi z 3 herbatnikami.:szok:Ciekawe ile lyknie mi mleka przed spaniem.Wczoraj mi wypila 170ml,gdzie nigdy mi nie wypila 150ml.Normalnie szok.

Hruda, majandra Kasia moja Maja oduczyła się dydac kiedy miała około 2 lat sama do tego dorosła i wyrzuciła do śmietnika. Ząbki ma bardzo zdrowe, bez żadnych oznak jakiejkolwiek próchnicy. A uczycie już dzieci myc ząbki, mój Adaś już myje sobie szczoteczką gumową z Canpol Baby.

Hruda, majandra Kasia moja Maja oduczyła się dydac kiedy miała około 2 lat sama do tego dorosła i wyrzuciła do śmietnika. Ząbki ma bardzo zdrowe, bez żadnych oznak jakiejkolwiek próchnicy. A uczycie już dzieci myc ząbki, mój Adaś już myje sobie szczoteczką gumową z Canpol Baby.
Sam:szok:?????

reklama
Do góry