reklama
ja dzis nie spalam od 2-4, bo moje dziecko sie obudzilo i nie moglo zasnac. powod nieznany. pewnie gdybym wziela do nas, padla by od razu, ale bylam twarda.0000000000000
Ja małego biorę do nas zawsze jak się obudzi na uszukane mleko, czyli po 4 i śpimy razem do 6
donkat
Fanka BB :)
Ja małego biorę do nas zawsze jak się obudzi na uszukane mleko, czyli po 4 i śpimy razem do 6
tak, ale ona sie pryebudyila w srodku nocz. a wtsaje dopiero ok.8 rano
a to co innegotak, ale ona sie pryebudyila w srodku nocz. a wtsaje dopiero ok.8 rano
luandzia1
Entuzjast(k)a
Zuzia też śpi ok 13-14 godzin w nocy od 20 do 7.30 - 8 i w dzień ok 2 godzin (ma jedną drzemkę )
reklama
izabela352
Fanka BB :)
piotrus juz tez od ok miesiaca ma jedna drzemke w dzien- ok 1,5 godziny. w nocy spi ok 11 godzin.
jeszcze do niedawna w dzien spal w wozku na balkonie- ja mialam chwile dla siebie a on byl na swiezym powietrzu. ktoregos dnia uznalam, ze trzeba zaczac sypiac w lozeczu i polozylam go a on... zasnal! balam sie, ze beda cyrki a tu prosze . no i wczesniej w wozku sypial po 40 minut, w lozeczku spi o wiele dluzej :-).
jeszcze do niedawna w dzien spal w wozku na balkonie- ja mialam chwile dla siebie a on byl na swiezym powietrzu. ktoregos dnia uznalam, ze trzeba zaczac sypiac w lozeczu i polozylam go a on... zasnal! balam sie, ze beda cyrki a tu prosze . no i wczesniej w wozku sypial po 40 minut, w lozeczku spi o wiele dluzej :-).
Podziel się: