reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak i ile śpią Wasze Pociechy?

reklama
A ja juz na powaznie mysle zeby przeniesc lozeczko malej do ingo pokoju bo stoi blisko grzejnikow a niedlugo zaczniemy grzac..

Moje maleństwo chyba na całego rezygnuje z popołudniowego drzemania-kolejny dzień bez lulania za namii obeszło się bez większego płaczu i marudzenia nawet ( ale pewnie dlatego, że była kuzynka). Zobaczymy jak będzie spał w nocy. Jeżeli tak jak wczoraj- zasnął o 18:30 i wstał rano o 7:20 to super, ale zobaczymy, pożyjemy.

U nas podobnie.Juz drugi dzien nie moge jej uspic po sniadanku.Dopiero jak wsadze ja do wozka i gdzies wyjdziemy to zasnie ale w domu nie.

W czym śpią wasze szkraby? Moja ostatnio strasznie sie wierci. Do tej pory spała spokojnie ale od miesiąca bardzo sie kręci w nocy. Upodobała sobie pozycje na brzuszku z wypieta pupką i podkurczonymi kolankami. :-D Śmiesznie to wygląda. Niestety przez to ciągle się odkrywa. Dziś musiałam znowu ją przebierać bo więcej siusia i była cała mokra (chyba marznie jak się tak odkrywa). Zakładam jej body na ramiączkach i bawełnianego pajacyka. mmm... może się przerzucę na welurek ale wtedy może jej być za ciepło pod kołderką :-(ehh.. mam zgryza...

Maciek śpi w dwóch parach śpiochów, tą wierzchnią parę nie zapinam do końca, nie przykrywam go niczym, bo i tak w mig by się odkrył. Temperatura w nocy to ok. 18 stopni.

Ostatnia edycja:
Adaś śpi w piżamce bez stópek, albo w pajacyku. Jak go przykryję to i tak się rozkopie, więc tego nie robie. U nas jest około 24 stopni cały czas.

reklama
Do góry