reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak i ile śpią Wasze Pociechy?

reklama
Musze sie pochwalic ze po 2 miesiacach nieudanych prob zasypiania malej w lozeczku wkoncu jest popraw.Mala juz od kilku nocy spi sama w swoim lozeczku.Narazie jeszcze sie wierci i poplakuje bo mnie szuka ale jest coraz lepiej.Uffff

Musze sie pochwalic ze po 2 miesiacach nieudanych prob zasypiania malej w lozeczku wkoncu jest popraw.Mala juz od kilku nocy spi sama w swoim lozeczku.Narazie jeszcze sie wierci i poplakuje bo mnie szuka ale jest coraz lepiej.Uffff

gabids, ale to jest ulga, prawda?:tak::-)

No ja tez male zmiany do spania wprowadzam, zostawiam od 2ch nocy fifiego na cala noc w lozeczku, pierwsza mi przspal do 6-tej, a drugo do 4-tej potem go zabralam do siebie:), ale wiekszy postep niz u filipa widze usiebie pirwsza noc nieprzespana bo mi go brakowalo, ale druga nawet bylo niezle, wiec chyab sie przyzwyczajamy oboje do spania osobno.

No ja tez male zmiany do spania wprowadzam, zostawiam od 2ch nocy fifiego na cala noc w lozeczku, pierwsza mi przspal do 6-tej, a drugo do 4-tej potem go zabralam do siebie:), ale wiekszy postep niz u filipa widze usiebie pirwsza noc nieprzespana bo mi go brakowalo, ale druga nawet bylo niezle, wiec chyab sie przyzwyczajamy oboje do spania osobno.

cina, jestes pierwsza osoba, ktora nie moze usnac bez dziecka. kiedys czytalam o takim przypadku w poradniku o usypianiu, ale myslalam, ze to zmyslona historia:happy2:. przepraszam, ale mnie to rozbawilo:sorry2:

od poniedzialku moelstuje julitke, zeby spala tylko raz w dzien i jak na razie sie udaje. idzie spac 12-13, spi 1.5 godz i pozniej na noc sapnko ok 21.
ma kryzys spiocha ok.10.30 i 18, ale przemeczy sie i jest ok.:-)

Stas dzis pobil rekord rekordow - po Jamajskich nieprzespanych dniach i o tyle o ile nocach spal dzis ciagiem 17 godzin - od 18.30 do 11.45.
Tego mu bylo trzeba bo dzis byl arcy grzeczny i przekochany...

reklama
Do góry