reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak i ile śpią Wasze Pociechy?

reklama
czy ktoras pociecha ogranicza juz spanie do jednej drzemki dziennie?
U nas dość długo jest tylko jedna drzemka. Ale to nie zmienia faktu,że dziczeje później do 23,a ostatnio zasypia tylko na rękach. Normalnie zrobiliśmy wielki krok do tyłu jeśli chodzi o usypianie:-( Nawet jak był malutki to zasypiał sam,bez cudowania,a teraz? Ręce mam prawie do ziemi

Kwestia Stasiowych drzemek byla rozregulowana...ale od tygodnia ucina sobie 2 drzemki prawie 2 godzinne i czasem jeszcze jedna krotka ale wtedy szaleje w wyrku do 21 wiec nie chetnie go klade przed 19 mimo ze trze oczka i kreci uszko

juz kolejna noc z rzedu julitka sie budzi ok 2-3 i nie moze zasnac. nie jest glodna, bo nawet jak zje, to nie zasypia. nie budzi sie z placzem. po prostu siada w lozeczku. niby trze oczka i jest spiaca. kiedys zasypiala pol godz, a dzisiejszej nocy az godz!!
oczywiscie chcialaby pewnie szybko zasnac u nas w lozku, ale boje sie ja brac, zeby sie tak nie nauczyla. stercze wiec na lozeczkiem i spiewam kolysanke i kiziam-miziam, zeby usnela. nie wim, czym to moze byc spowodowane. :sorry2:

najgorsze jet to, ze jutro chcemy wlasnmie wyjechac ok,.3 w nocy, a jak sie zbudzi, to bedzie jeczec w samochodzie:zawstydzona/y:

U nas lepsze nocki odkąd daję małemu kaszę w butli na noc. ( chyba go głodziłam) Jak zaśnie przed 20 to przebudzi się po połnocy i dalej zasypia a na butle budzi sie między 3-5 potem go bierzemy czasami do siebie i spimy do 6. A dzis nawet do 6:45

U nas lepsze nocki odkąd daję małemu kaszę w butli na noc. ( chyba go głodziłam) Jak zaśnie przed 20 to przebudzi się po połnocy i dalej zasypia a na butle budzi sie między 3-5 potem go bierzemy czasami do siebie i spimy do 6. A dzis nawet do 6:45
o matko! to co bylo wczesniej skoro teraz budzi sie 2 razy!

reklama
Do góry