reklama
donkat
Fanka BB :)
a my od dwóch dni śpimy do 9 .30
alo to chyba przez te pobudki w nocy
my ostatnie dwa dni, tez wsalysmy o 9, ale byly pobudki, wiec pewnie przez to
Na pierwszą drzemkę dziś musiałam sie nieźle namęczyc, żeby usnął. U nas w pokoju 29stopni.Masakra, sauna za darmo.
1,5 godziny go usypiałam.
Adaś ogólnie zaczął lepiej sypiac, teraz wstajemy średnio o 6:30 a nie o 5.![]()
jejku, 29st, szok!!

Mateuszek dziś w nocy o 24 obudzil się wyspany , pelen energii a oczy jak 5 zl![]()
chcial się bawić
śmial się do mnie a jak gasilam światlo w pokoju to marudzil:-(
pićwięc dalam mu mleczko to je wypil ale o spaiu dalej nie myślal wkońcu jakoś po 1.15 usnol
![]()
u nas dzis tak bylo, tylko torche pozniej. nie mam pojecia z jakiego powodu.czyzby julitce wrocily mlodsze "lata" jak sie budzil wnocy i rozrabiala???? oby nie

majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Maciuś na noc nie ma problemu z zasypianiem. Dziś padł o 18:40. Ale w dzień już mało śpi, ok. 1,5 godz.
donkat
Maciuś na noc nie ma problemu z zasypianiem. Dziś padł o 18:40. Ale w dzień już mało śpi, ok. 1,5 godz.
kurcze, to o 17.45 julitka sie obudzila z drzemki

ja zauwazylam, tylko nie chce zapeszyc, ze julitka wydluzyla sobie jedna drzemke w dzien i spi nie 30min,a 1godz i nawet 2!
druga drzemka standard :30min.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Moje cudo ostatnio ma problemy z zasypianiem. Położę go do łóżeczka i niby bierze go na spanie. Po czym totalna dziczyzna w łóżeczku się odbywa. Po jakimś czasie nudzi mu się i ryczy. Daję mu organki(to jedyna zabawka oprócz sandałków, którą się zajmie) i tak sobie gra z 10 minut po czym pada na nie i śpi. Czasami jeszcze grają mu pod brzuszkiem

donkat
Moje cudo ostatnio ma problemy z zasypianiem. Położę go do łóżeczka i niby bierze go na spanie. Po czym totalna dziczyzna w łóżeczku się odbywa. Po jakimś czasie nudzi mu się i ryczy. Daję mu organki(to jedyna zabawka oprócz sandałków, którą się zajmie) i tak sobie gra z 10 minut po czym pada na nie i śpi. Czasami jeszcze grają mu pod brzuszkiem![]()
dobre, hahahahah!!!

julitce w jej krotkim zyciu zdarzylo sie chyba ze 3razy pasc i spac samej niepostrzezenie podczas zabawy.
ta noc tez nie byla najspokojniejsza. ciagle sie wierci, chce smoka. chyba druga 1 sie pcha, bo lapki i wsyzskto non stop jest w buzi:-)
A u nas powrót syndromu łóżeczka pod prądem
Juz był spokój, ale prawie cały zeszły tydzień tesciówka usypiała małego w wózku i dzisiaj miałam darcie sie wniebogłosy bo mały nie chce w łóżeczku
Ale, ze ja uparta jestem to męczył się od 10 rano żeby dopiero przed 12 zasnąć- w łóżeczku oczywiście. Na nowo mnie czeka przestawienie maleństwa

reklama
Podziel się: