reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak i ile śpią Wasze Pociechy?

a Mateusz jeśli chodzi o pójście spać na noc to zrobil się okropny :wściekła/y:dopiero co usnol:wściekła/y: chyba...

reklama
a my od dwóch dni śpimy do 9 .30:szok::szok::szok::-D
alo to chyba przez te pobudki w nocy

my ostatnie dwa dni, tez wsalysmy o 9, ale byly pobudki, wiec pewnie przez to

Na pierwszą drzemkę dziś musiałam sie nieźle namęczyc, żeby usnął. U nas w pokoju 29stopni. :szok::szok::szok:Masakra, sauna za darmo.:tak: 1,5 godziny go usypiałam.
Adaś ogólnie zaczął lepiej sypiac, teraz wstajemy średnio o 6:30 a nie o 5.:-D

jejku, 29st, szok!!:szok: my sypialnie na szczescie mamy od polnocy, wiec latem jest to jedyna ostoja cienia i chlodu. jul;itka nie lubi goraca, na dworze w taki upal marudzi. lepiej sie czuje wiecozrem ,jak juz sie schlodzi

Mateuszek dziś w nocy o 24 obudzil się wyspany , pelen energii a oczy jak 5 zl:szok: :-D chcial się bawić :tak: śmial się do mnie a jak gasilam światlo w pokoju to marudzil:-(
pić:no: więc dalam mu mleczko to je wypil ale o spaiu dalej nie myślal wkońcu jakoś po 1.15 usnol:tak:

u nas dzis tak bylo, tylko torche pozniej. nie mam pojecia z jakiego powodu.czyzby julitce wrocily mlodsze "lata" jak sie budzil wnocy i rozrabiala???? oby nie:szok::szok::szok::szok:

Maciuś na noc nie ma problemu z zasypianiem. Dziś padł o 18:40. Ale w dzień już mało śpi, ok. 1,5 godz.

kurcze, to o 17.45 julitka sie obudzila z drzemki:szok:. alez on wczesnie chodzi spac. na jedno to dobrze,bo caly wieczor spokojny,ale to wstawanie przechlapane!!

ja zauwazylam, tylko nie chce zapeszyc, ze julitka wydluzyla sobie jedna drzemke w dzien i spi nie 30min,a 1godz i nawet 2!
druga drzemka standard :30min.

Moje cudo ostatnio ma problemy z zasypianiem. Położę go do łóżeczka i niby bierze go na spanie. Po czym totalna dziczyzna w łóżeczku się odbywa. Po jakimś czasie nudzi mu się i ryczy. Daję mu organki(to jedyna zabawka oprócz sandałków, którą się zajmie) i tak sobie gra z 10 minut po czym pada na nie i śpi. Czasami jeszcze grają mu pod brzuszkiem:-D:-D

Moje cudo ostatnio ma problemy z zasypianiem. Położę go do łóżeczka i niby bierze go na spanie. Po czym totalna dziczyzna w łóżeczku się odbywa. Po jakimś czasie nudzi mu się i ryczy. Daję mu organki(to jedyna zabawka oprócz sandałków, którą się zajmie) i tak sobie gra z 10 minut po czym pada na nie i śpi. Czasami jeszcze grają mu pod brzuszkiem:-D:-D

dobre, hahahahah!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D
julitce w jej krotkim zyciu zdarzylo sie chyba ze 3razy pasc i spac samej niepostrzezenie podczas zabawy.

ta noc tez nie byla najspokojniejsza. ciagle sie wierci, chce smoka. chyba druga 1 sie pcha, bo lapki i wsyzskto non stop jest w buzi:-)

A u nas powrót syndromu łóżeczka pod prądem:wściekła/y: Juz był spokój, ale prawie cały zeszły tydzień tesciówka usypiała małego w wózku i dzisiaj miałam darcie sie wniebogłosy bo mały nie chce w łóżeczku:no: Ale, ze ja uparta jestem to męczył się od 10 rano żeby dopiero przed 12 zasnąć- w łóżeczku oczywiście. Na nowo mnie czeka przestawienie maleństwa:eek:

reklama
A Mateusz teraz nigdzie nie da się uspać:no: Dziś wstal ok.7 i jeszcze nie śpi:szok: i za żadne skarby nie pozwoli się uspać:no:już niewiem co mam wymyśleć żeby on wkońcu usnol:confused:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry