reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Agulka, gratulacje. Już niedługo prześpisz całą nockę:-)
Marzę kochana o tym od ponad 4 latAgulka, gratulacje. Już niedługo prześpisz całą nockę:-)
majandra
A co? Majeczka też się jeszcze budzi w nocy?Marzę kochana o tym od ponad 4 lat
jak skończyła się budzic to Adaś się urodził i powtórka z rozrywki A głównie budziła się . bo siusiu, a to potwór a to mamy dziś długo nie kochała i całowała itp itdA co? Majeczka też się jeszcze budzi w nocy?
majandra
Agulka, to ile teraz Adasiowi dajesz na kolacje? Bo mi się nie podoba, że mimo wszystko nadal je w nocy.
U nas sapanie na zawołanie
Pobudla o 7 potem drzemka od 8,30do 10,15 obudziła go ciocia telefonem i druga drzemka od 12 do 15 i na dzisiaj starczy, bo wieczorem nie zaśnie...
A dzisiaj spał sam w łóżeczku do 4,20 małymi kroczkami dojdziemy do samodzielnego spania przez całą noc
Pobudla o 7 potem drzemka od 8,30do 10,15 obudziła go ciocia telefonem i druga drzemka od 12 do 15 i na dzisiaj starczy, bo wieczorem nie zaśnie...
A dzisiaj spał sam w łóżeczku do 4,20 małymi kroczkami dojdziemy do samodzielnego spania przez całą noc
A Kuba też dziś ładnie spał. Pobudka o 7.00 co do sekundy :/ później od 8.30 do 10.00, na spacerku ok 45minut spał by dłużej, ale kolażanka moja obudziła zachwytem jaki on słodki :/ i od 14.30 do 16.00 kolejna drzemka
luandzia1
Entuzjast(k)a
Zuzka jest chyba dzisiaj osłabiona bo obudziła się o 9 bawiła się do 11 zasnęła i spała tak do 14 o 16 znowu była śpiąca więc ją położyłam i obudziła się dopiero przed chwilą czyli ok 18
reklama
Agulka, to ile teraz Adasiowi dajesz na kolacje? Bo mi się nie podoba, że mimo wszystko nadal je w nocy.
Kochana to i tak sukces z ciągu tygodnia dojśc do 1 karmienia a nie 3-4. Powolutku niech się oswoi a za jakiś czas będziemy eliminowac to jedno karmienie.
A zjada , albo pół miseczki kaszki, albo jedną kromkę chleba, tą owalną z krojonego, albo pół bułeczki a po kąpieli dopajam cyckiem
Podziel się: