Adaś coś dziś sie budził, spał na mnie 2 godz. Zachowywał sie jakby się bał , że mnie nie ma przy nim. Krzyk i płacz paniczny. Na szczęście nie budził sie do jedzenia bo nawet wody nie chciał się napic. spaliśmy do 5:30
reklama
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Uh, mój młody budzi się ostatnio ok. 23 wieczorem, czyli w chwili, gdy z mężem kładziemy się spać. Wszystko przez katar:---( Takiego kataru nie miał jeszcze nigdy w życiu. Najgorsze, że nie da sobie zakropić ani oczyścić noska. Zasypia dopiero po dłuższej chwili, na naszym łóżku oczywiście, przy tym wierci się, kręci, siada, gdzieś wędruje, wraca, kładzie się na brzuszek i w końcu na brzuszku zasypia. To też mu się nigdy dotąd nie zdarzało - zasypiać na brzuszku.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
A Maciuś dziś jak na złość obudził się dopiero o 6:20, a ja budzika nie nastawiałam, bo byłam przekonana, że wstanie o 5, to i ja z nim wstanę. A na 8 do szkoły Ale się o dziwo nie spóźniłam Tylko kawy już nie wypiłam:-(
Dzisaj to miał jakis śpiący dzień zrobił dwie drzemki jedną 2,45h i druga 2 godzinną, ale mało co jadł, marudkował i wisiał na cycu
chyba nowy ząbek się szykuje, bo i katarek jeszcze kapie:-(
i coś ciężko mu się zasypiało padł o 21, ale z awanturką
chyba nowy ząbek się szykuje, bo i katarek jeszcze kapie:-(
i coś ciężko mu się zasypiało padł o 21, ale z awanturką
reklama
Dziewczyny a w szczególności majandra i gagulec, dziękuję Wam ,że podpowiedziałyście, abym dawała Adasiowi bardziej pożywną kolację. Od tygodnia mój maleńki po cycusiu juz i po klacji i kąpieli śpi od 19:30 do 3:30 wtedy wypije 150 ml mleczka i śpi dalej do 5-5:30. A co w tym najważniejsze Adaś je tylko raz w nocy a nie 3-4 razy. DZIĘKI WIELKIE , BUZIAKI
Podziel się: