reklama
My dzisiaj spaliśmy wspaniale. mały usnął o 20. Obudził sie około północy dałam mu dosłownie łyka wody i przeniosłam do naszego łóżka, bo zaczynał się rozbudzac:-(. Jak tylko go położyłam na moją podusię to zasnął i spał do 03:35. Pierwszy raz w swoim krótkim życiu Adaś tak długo przespał bez mleka. I tak spaliśmy do 05:45.
Kolejny sukcesik
Kolejny sukcesik
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
A Maciuś dziś obudził się o 5, przenieśliśmy go do nas i spaliśmy wszyscy do 7
A ja dzisiaj po raz kolejny stwierdziłam, ze spanie z maluszkiem jest cudowne - ma swoje wady oczywiście ale dla pewnych chwil warto żyć. Dzisiaj o 2:44 nasze dziecko otworzyło oczka i pierwsze co uśmiech do mamuni, długie przeciągnięcie sie ( uwielbiam jak to robi- taki słodziutki jest), kolejny uśmiech, rzut oka na tatę ( który pił poranna kawę:-)), uśmiech, przytulenie sie do cycusie, odwrót i lulu do 6:50. pobudka oczywiście z uśmiechem na buziolku. Kocham być mamą:-):-)
donkat
Fanka BB :)
widze, ze wasze dzieci ida wczesnie spac, ale tak samo wczesnie wstaja.mnie odpowiada wariant chodzenia spac przez julitke ok.21-22 i spania do 7-8, bo gdy pojdzie spac o 20, to ja przeciez nie, a wstac rano musze razem z nia.
dzis sie nie wyspalam , niunia wiercila sie pol nocy. w pewnym momencie patrze, aona spi do gory nogami! kopala mnie przy kazdym przekrecaniu sie. dopiero dala usnac jak zjadla. noc do nocy nie podobna.
dzis sie nie wyspalam , niunia wiercila sie pol nocy. w pewnym momencie patrze, aona spi do gory nogami! kopala mnie przy kazdym przekrecaniu sie. dopiero dala usnac jak zjadla. noc do nocy nie podobna.
Shinead
wrześniowa mama '07
A ja dzisiaj po raz kolejny stwierdziłam, ze spanie z maluszkiem jest cudowne - ma swoje wady oczywiście ale dla pewnych chwil warto żyć. Dzisiaj o 2:44 nasze dziecko otworzyło oczka i pierwsze co uśmiech do mamuni, długie przeciągnięcie sie ( uwielbiam jak to robi- taki słodziutki jest), kolejny uśmiech, rzut oka na tatę ( który pił poranna kawę:-)), uśmiech, przytulenie sie do cycusie, odwrót i lulu do 6:50. pobudka oczywiście z uśmiechem na buziolku. Kocham być mamą:-):-)
mmmmmmmmmmm
luandzia1
Entuzjast(k)a
Zuzia od paru dni budziła mi się w nocy z płaczem( oczywiście po cycku od razu zasypiała) wczoraj po kąpieli dałam jej ibum i spała od 20.15 do 7.30 (nie je już w nocy)czyli te pobudki to przez tego wstrętnego zęba
luandzia1
Entuzjast(k)a
to je jak noworodek ja jestem w szoku jak Zuzka obudzi się raz w ciągu nocy no ale za to waży tylko 8450...
reklama
Podziel się: