reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak i ile śpią Wasze Pociechy?

U nas długość spania i częstotliwość bez zmian, czyli w ciągu dnia 2 x po 1,5-2h i nocki całe przespane średnio od 22 do 7 i później do 10 i wstajemy.
Ale ostatnio niespokojnie śpi. Rzuca się w łóżeczku, wierci z boku na bok, wędruje tak,że głową ląduje w nogach:baffled:

reklama
U nas długość spania i częstotliwość bez zmian, czyli w ciągu dnia 2 x po 1,5-2h i nocki całe przespane średnio od 22 do 7 i później do 10 i wstajemy.
Ale ostatnio niespokojnie śpi. Rzuca się w łóżeczku, wierci z boku na bok, wędruje tak,że głową ląduje w nogach:baffled:
Mały śpi Ci ładnie, a jak z cyckiem u Ciebie???????? justyna sami mieszkacie czy z rodzicamI?????

Sami na kawalerce. Więc baaaardzo zazdroszczę Wam budowy:-D O czymś większym możemy pomyśleć za 3 lata,jak spłacimy kredyt.
Cycka dostaje jak obudzi się ok.6. Po kapeli butla i więcej mleka nie pije.
Mleczka chyba ubywa,bo wczoraj np. odciągałam dopiero po 22 z całego dnia.

Sami na kawalerce. Więc baaaardzo zazdroszczę Wam budowy:-D O czymś większym możemy pomyśleć za 3 lata,jak spłacimy kredyt.
Cycka dostaje jak obudzi się ok.6. Po kapeli butla i więcej mleka nie pije.
Mleczka chyba ubywa,bo wczoraj np. odciągałam dopiero po 22 z całego dnia.
Sorki, że pytam, ale kto się mały zajmuje jak np. byliście na dyskotece, czysta ciekawośc. A całkiem chcesz małego odstawic?

Sorki, że pytam, ale kto się mały zajmuje jak np. byliście na dyskotece, czysta ciekawośc. A całkiem chcesz małego odstawic?
Zawiozłam go do mojej mamy, 10km od nas. To była pierwsza w sumie nocka bez mamy. Super się spisał. Grzeczniuki w kąpieli, ładnie wypił mleczko z butli i szybko zasnął. Spał do 6.30. Jakby co to jeszcze teściowa jest klatkę obok.
Już niedługo nic do mamy nie wyciągnie. Taki jest plan

Zobaczymy ile dzi,.ś mój mały skarb będzie spał. Tez dostał sytą kolacje przed snem.:tak::tak: Już więcej nic nie piszę, bo zapeszę.;-)

Dzisiaj nocka podobna do wczorajszej. Tzn dobra. Coraz dłuższe mamy pierwsze sny po sytych kolacjach. Pierwsza pobudka nocą była o 01:30:szok: a potem o 4:30 i o pobudka na dobre o 5:35:tak:

A moje dziecko jak wczoraj zasnęło o 20 tak dzisiaj wstało o 7:50:szok::szok: przebudził się na pociągniecie cycka 2:30 i tyle!!!! I mama sie nie tyle co wyspała ale aż przespała, bo ziewam jak zwariowana- co za dużo to nie zdrowo:blink:

reklama
Do góry