reklama
Pamiętam jak mój lekarz mówił o zaśniadzie że trzeba być bardzo ostrożnym i przede wszystkim bardzo ale to bardzo obserwować i badać betę i jak ona się zachowuje po zabiegu.Czeka mnie w poniedziałek to dziś USG ciąża zatrzymana zasad graniasty jak długo byliście w szpitalu?
Powiem szczerze, że nie słyszałam nigdy o zaśniadzie...Pamiętam jak mój lekarz mówił o zaśniadzie że trzeba być bardzo ostrożnym i przede wszystkim bardzo ale to bardzo obserwować i badać betę i jak ona się zachowuje po zabiegu.
Co znaczy badać jak się zachowuje beta po zabiegu?
Może nadal rosnąć nie świadczy to wtedy o pozamacicznej ciąży a właśnie o jakichś komplikacjach. Ale ja nie chcę tutaj robić czarnowidztwa i jakichś strachów, bo pójdzie gładko a ja Cię niepotrzebnie straszę. Na pewno trzeba badać betę i sprawdzać czy spada nie żadne testy ciążowe i analizowanie jak ciemna jest kreska a faktycznie badanie z krwi.Powiem szczerze, że nie słyszałam nigdy o zaśniadzie...
Co znaczy badać jak się zachowuje beta po zabiegu?
G
gość2.14
Gość
Mi w szpitalu zalecali badać bete 2 dni w tygodniu, ale moze za czesto
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Trochę długo, bo 2 miesiące. Zobacz w poniedziałek jeszcze raz, czy może nie jest to wzrostowa betaCześć. Jestem równe 9 tygodni po poronieniu. Po 6 tygodniach dostałam pierwszy okres. Dziś (23 dc) zrobiłam przy okazji badań kontrolnych betę aby sprawdzić czy spadła do 0. A tu wynik bety 7,6. Możliwe żeby tak długo spadała?
U mnie bardzo długo trwalo tylko ze ja bylam w ciąży blizniaczej 4 miesiącu straciłam maluszkówCześć. Jestem równe 9 tygodni po poronieniu. Po 6 tygodniach dostałam pierwszy okres. Dziś (23 dc) zrobiłam przy okazji badań kontrolnych betę aby sprawdzić czy spadła do 0. A tu wynik bety 7,6. Możliwe żeby tak długo spadała?
reklama
Po jakim czasie beta spadła? Ja poroniłam w 13tc (ciąża obumarła w 8 tc) i beta była dość wysoka. Możliwa jest ciąża jak jeszcze stara beta w krwi?U mnie bardzo długo trwalo tylko ze ja bylam w ciąży blizniaczej 4 miesiącu straciłam maluszków
reklama