reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak długo jest beta hcg po poronieniu?

Czeka mnie w poniedziałek to dziś USG ciąża zatrzymana zasad graniasty jak długo byliście w szpitalu?

reklama
Czeka mnie w poniedziałek to dziś USG ciąża zatrzymana zasad graniasty jak długo byliście w szpitalu?
Pamiętam jak mój lekarz mówił o zaśniadzie że trzeba być bardzo ostrożnym i przede wszystkim bardzo ale to bardzo obserwować i badać betę i jak ona się zachowuje po zabiegu.

Pamiętam jak mój lekarz mówił o zaśniadzie że trzeba być bardzo ostrożnym i przede wszystkim bardzo ale to bardzo obserwować i badać betę i jak ona się zachowuje po zabiegu.
Powiem szczerze, że nie słyszałam nigdy o zaśniadzie...
Co znaczy badać jak się zachowuje beta po zabiegu?

Powiem szczerze, że nie słyszałam nigdy o zaśniadzie...
Co znaczy badać jak się zachowuje beta po zabiegu?
Może nadal rosnąć nie świadczy to wtedy o pozamacicznej ciąży a właśnie o jakichś komplikacjach. Ale ja nie chcę tutaj robić czarnowidztwa i jakichś strachów, bo pójdzie gładko a ja Cię niepotrzebnie straszę. Na pewno trzeba badać betę i sprawdzać czy spada nie żadne testy ciążowe i analizowanie jak ciemna jest kreska a faktycznie badanie z krwi.

Cześć. Jestem równe 9 tygodni po poronieniu. Po 6 tygodniach dostałam pierwszy okres. Dziś (23 dc) zrobiłam przy okazji badań kontrolnych betę aby sprawdzić czy spadła do 0. A tu wynik bety 7,6. Możliwe żeby tak długo spadała?

Cześć. Jestem równe 9 tygodni po poronieniu. Po 6 tygodniach dostałam pierwszy okres. Dziś (23 dc) zrobiłam przy okazji badań kontrolnych betę aby sprawdzić czy spadła do 0. A tu wynik bety 7,6. Możliwe żeby tak długo spadała?
Trochę długo, bo 2 miesiące. Zobacz w poniedziałek jeszcze raz, czy może nie jest to wzrostowa beta ;)

U mnie bardzo długo trwalo tylko ze ja bylam w ciąży blizniaczej 4 miesiącu straciłam maluszków

reklama
reklama
Do góry