reklama
icak
Fanka BB :)
Dziewczyny ale jak z tym brzuszkiem będzie po samym porodzie, bo widziałam u koleżanki że urodziła a brzucho jeszcze z 2 tyg został jakby drugie dziecko tam schowała Natomiast na filmikach niektórych instruktażowych o porodzie widać, że jak dzidzia wyjdzie to się brzucho tak zapada i jest tylko trochę naciągniętej skóry
Ostatnio przeprowadziłam test: siedząć z wyprostowanymi nogami dotknęłam palców u stóp ciężko było ale się udało nawet w 9 m-cu ciązy
Ostatnio przeprowadziłam test: siedząć z wyprostowanymi nogami dotknęłam palców u stóp ciężko było ale się udało nawet w 9 m-cu ciązy
ramari
Fanka BB :)
Anapi ja też miesiąc po porodzie wchodziłam w część spodni sprzed porodu, ale to nie o to chodzi. U mnie brzuch nie był taki ładny jak przed i skóra też nie ta. Sam spadek wagi nie wystarczy moim zdaniem. Trzeba troche pocwićzyć i ujędrnić skórę.
icak brzuch nie będzie od razu płaski. Trochę to trwa zanim wszystko się porządnie obkurczy, więc na początku trzeba śmigać w spodniach ciążowych.
icak brzuch nie będzie od razu płaski. Trochę to trwa zanim wszystko się porządnie obkurczy, więc na początku trzeba śmigać w spodniach ciążowych.
icak ja czytałam wczoraj w jakieś gazecie dzieciowej, ze jak bedziemy wychodzić w 3 dniu po porodzie to mamy przygotować ciuchy jakie wchodziłyśmy w 6 m-cu ciąży. Ja na przykładzie dwóch koleżanek widze, ze bardzo różnie to bywa. Jedna 2 m-ce po mieściła sie we wszystkie rzeczy sprzed ciaży i wiem na pewno ze nie ćwiczyła, a druga ćwiczyła i figury dawnej nie odzyskała do dziś (2 lata po) więc duuuzo zależy od genów.
Moja mama ma 50 lat i nosi rozmiar 38-40 więc mam nadzieje iść w jej ślady ;-)
Moja mama ma 50 lat i nosi rozmiar 38-40 więc mam nadzieje iść w jej ślady ;-)
traschka
Mama Marysi
cinamon ja mam takie brodawy, że zastanawiam się czy się zmieszczą Marysi w buzi wiec nie mam takiego problemu...
reklama
cinamon ja mam takie brodawy, że zastanawiam się czy się zmieszczą Marysi w buzi wiec nie mam takiego problemu...
Mam tak samo jak Ty
Podziel się: