reklama
traschka
Mama Marysi
ja mam mustele i jest cudowna! Tak niesamowicie wydajna, że aż trudno uwierzyć, kulka wielkości grochu na palec a wysmaruję tym cały wielki brzuch i biust. I ładnie pachnie. Ale jest droga. Mojej mamie udało się kupić w promocji, dwa kremy za 90zł, ale to dalej drogo.
katamisz
Fanka BB :)
larvunia zdecydowanie polecam na brzuch i piersi no i pośladki :-) oliwkę ale tylko BAMBINO!! Jak dla mnie rewelacja.W pierwszej ciąży ją stosowałam i dzięki niej nie mam rozstepow...a mialam ich zaraz po porodzie pełno!!W ciąży pierwszej przytyło mi się 30 kg!! :-) gdybym się nią nie smarowała na pewno zostałoby ich sporo!!A tak mam tylko kilka jaśniutkich.Teraz w tej ciąży też od początku stosuję tylko to i polecam!!
katamisz
Fanka BB :)
Całkiem możliwe...:-) Tak czy inaczej oliwkę Bambino naprawdę Ci polecam.Na
pewno jest w niej mniej chemii niż w balsamach i kremach przeciw rozstępom, a wszystko to i tak ma za zadanie nawilżać naszą skórę i pomóc się jej rozciągać...Więc jestem zdania ,że lepiej wydać na oliwkę 9 zł a jak zostanie to i dzidziusiowi się przyda jak na świat przyjdzie
pewno jest w niej mniej chemii niż w balsamach i kremach przeciw rozstępom, a wszystko to i tak ma za zadanie nawilżać naszą skórę i pomóc się jej rozciągać...Więc jestem zdania ,że lepiej wydać na oliwkę 9 zł a jak zostanie to i dzidziusiowi się przyda jak na świat przyjdzie
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Jest preprat na rozstępy Eris z serii Pharmaceris dla brzuchatek. :-) Cena 25 - 30 zł. Ja na razie tym, ale mam w odwodzie Mustelę. Rozstępy to mi się wiele lat temu i bez ciąży pojawiły - jak mówi dermatolog - cecha osobnicza. Smaruję się tym ze 2 tyg., wcześniej preparat ujędrniający taki jak zywkle bezciążowo ;-)
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Mustela, być może i dobra ale bardzo droga choć dużo pozytywnych opinii słyszałam na jej temat...
Ja w pierwszej ciąży najwięcej używałam oliwki (J&J), ale w ostatnich dwóch miesiącach tak mi brzucholek wywaliło że niestety oliwka do końca się nie sprawdziła - pod pępkiem miałam kilka kresek. Wtedy zaczęłam używać tego kremu
Czy pomogła lepiej od oliwki? Nie wiem jak mam być szczera......
Po porodzie używałam tego
rewelacyjny produkt, polecam Kreski zniknęły (z tego co się orientuje to Bio Oil można również stosować na jakieś na jakieś stare blizny, być może blizny nie znikną ale staną się mniej widoczne)
Ja w pierwszej ciąży najwięcej używałam oliwki (J&J), ale w ostatnich dwóch miesiącach tak mi brzucholek wywaliło że niestety oliwka do końca się nie sprawdziła - pod pępkiem miałam kilka kresek. Wtedy zaczęłam używać tego kremu
Czy pomogła lepiej od oliwki? Nie wiem jak mam być szczera......
Po porodzie używałam tego
rewelacyjny produkt, polecam Kreski zniknęły (z tego co się orientuje to Bio Oil można również stosować na jakieś na jakieś stare blizny, być może blizny nie znikną ale staną się mniej widoczne)
reklama
Podziel się: