Monika to super z tym tancem brzuszka czesto krecisz biodrekami? A mi dzis przeszla chandra na macierzynstwo boje sie ze jeszce wroci ale to tak jak pisalyscie skok hormonow powoduje u nas male zamieszanko w nastrojach na troje.... ciekawa jestem natomiast jakibedzie moj chlopczyk czy bedzie wrzaskliwy uparciuch nie do uspokojenia czy bedzie pogodnym spokojnym dzieckiem z ktorym mozna wszytko wytargowac....? milion teorii na temat jego charakterku mam w glowie ale wiecie nie probuje go sobie wyobrazic jaki nos zeby usmiech oczy to jakis tak poza mna... ;-) zobaczymy ale sie dzis wyspalam cala noc jak zabita i jeszce ze trzy godziny w ciagu dnia rozpusta
reklama
Pola 30
Fan(ka)
A mi jest bardzo trudno wyobrazić sobie moja córkę...Owszem, jak widzę ładną, rezolutną dziewczynke, to chciałabym, żeby Maja była do niej podobna...Ale przecież noworodki sa do siebie podobne, wszystko się zmienia i zaczyna nabierać "kształtów i wyrazu" dopiero potem...czyli czas pokaze...
Cynamonka
Fanka BB :)
A mnie ogarnia lęk w takich chwolach jak ta. Mały uparł sie właśnie, że przedziurawi mi brzuch tuż pod prawym żebrem. Mówię Wam zaras skóra pęknie i wylezie słodka stupka na wierzch. Mam wrażenie, że skoro jest takim wiercipiętą tam w brzuchu, to później do aniołków też nie będzie należał. Dziś uparłam się i liczyłam czas jego odpoczynku, czy też snu. Za każdym razem mniej jak 10min i potem znowu 40min szaleństw.
Cynamonka ja sie chyab zaczne martwic bo wczesniej Maluszek rozrabial miejwiecej tak jak piszesz a teraz spokojnie malo sie rusza najwyzej raz na jakis czas cos tam sie przeciagnie gyba zaczne go mobilizowac do ruchu
Cynamonka
Fanka BB :)
Lucyann az z wrażenia wywaliłam na dywan talerz z racuchami posypanymi cukrem pudrem. Ani sie waż martwić, poprostu mój jest większym łobuzem niz Twój. I może ma troszkę więcej miejsca ( Przytyłam już 15kg) i pewnie lada dzień też przestanie tak szaleć. Napewno z Twoją dzidzia wszystko ok. Z reszta to raczej ja sie powinnam martwic, ze taki niespokojny, bo wg podrecznikow powinien z tej ciasnoty już tylko przeciągać się a nie jak piorunem rażony harcować.
Wiem licze luzik ale tymi racuchami mi zrobilas apetyt
licze trzy razy dziennie w kazdej godzinie zeby bylo wtedy okolo 10ruchow to jest ok podobno kazdaa aaa z nas powinna juz sprawdzac takie statystyki od 32tygodnia a potem ktg...beda jaja
licze trzy razy dziennie w kazdej godzinie zeby bylo wtedy okolo 10ruchow to jest ok podobno kazdaa aaa z nas powinna juz sprawdzac takie statystyki od 32tygodnia a potem ktg...beda jaja
Lucyann, to super, że zmieniło Ci się nastawienie.
Co do kręcenia bioderkami, to musze przyznać, że bardzo często nimi "kręcę".
Zwłaszcza wtedy, kiedy spokojnie siedzę albo leżę. Mam trochę spokoju tylko wtedy, gdy chodzę, czyli bardzo rzadko, bo ostatnio ledwo girki podnoszę tak mnie kość kulszowa i lewa noga bolą. Ale co tam. Czego się nie zniesie dla tej Perełki?
Co do kręcenia bioderkami, to musze przyznać, że bardzo często nimi "kręcę".
Zwłaszcza wtedy, kiedy spokojnie siedzę albo leżę. Mam trochę spokoju tylko wtedy, gdy chodzę, czyli bardzo rzadko, bo ostatnio ledwo girki podnoszę tak mnie kość kulszowa i lewa noga bolą. Ale co tam. Czego się nie zniesie dla tej Perełki?
moj gin doradzil ze w razie jak maluch malo ruchliwy to odrobinke go przekonac a mianowicie wziasc brzuch w rece i bujac delikatnie z lewa na prawo i sprawdzic reakcje powinien walnac z calej sily wkurzony ze zostal obudzony :-)
zreszta nie ma co porownywac aktywnosci jednych bobasow z drugimi bo kazdy z nas jest inny a miejsca w macicy tez coraz mniej wiec maluch juz nie maja duzego pola do popisu ;-)
zreszta nie ma co porownywac aktywnosci jednych bobasow z drugimi bo kazdy z nas jest inny a miejsca w macicy tez coraz mniej wiec maluch juz nie maja duzego pola do popisu ;-)
reklama
I wlasnie o to chodzi maja coraz mniej miejsca a moj wczoraj jak na zawolanie na usg co dr. go przycisnela sada to ten ja mu wykopnol abo reka sie zaslonil ganiany byl z nim fajnie bylo a Misiek mial pokazywane to tu to tu a potem wyszlismy a on mowi fajnie bylo widac te kolory ale co to bylo to ja nie wiem .... straszny potworek jak tak mozna ale dzidzioch chyba ok bo lezy juz sobie od miesiaca na glowie ulozony prawidowo lozysko ok szyjka ok nawet sie zdziwilam do dluga 41mm...zamknieta szok? to jeszce sie okaze ze tak do grudnia bedziemy chodzic..?
Podziel się: