reklama
witam my kochamy sie 2-3 w miesiącu przed ciazą było cześciej,chociaz 2-3 w tygodniu,może to przez zmęczenie ja po całodziennym bieganiem za julcia a mąż zapracowany,kiedy kłade sie do łózka to zasypiam prawie natychmiast a jak jest u was tez po porodzie sie po zmieniało czy może jest częściej pozdrowionkahej
Tak sobie pomyslalam, ze nie ma jeszcze takiej ankiety (albo nie znalazlam takiej)
Moj maz jest szczesliwy jak kochamy sie co dwa dni > (czase to dla mnie tragedia tak czesto )
Jak jest u Was.
Jak dluga przerwa powoduje napiecia, u mnie trzy dni i klops.
Odpowiadajcie i piszcie.
Pozdrawiam S.
KINDZIA100
Fan(ka)
Wiec ja tez sie wypowiem. :-) My kochamy sie prawie codziennie lub co drugi dzien,Maz ma mnie czasami dosc.teraz jestem w ciazy i tez mi sie chce codziennie ;-)
chyba jednak dobrze jest skonstruowana sonda bo my z mężem kochamy się 2-3 razy w tygodniu ale to nie jest co drugi dzień tylko np. trzy dni z rzędu a później przerwa kilka dni, tak więc sonda jest okMoże sie czepiam, ale większosc sie kocha 2-3 x w tygodniu( 40%), jak wynika z sondy, ale tylko 11% co 2 dni, ale tak sie składa, ze kochajac sie 2-3x w tygodniu kochasz sie de facto co 2 dni, bo tydzień ma 7 dni.
Więc 1) ankieta jest źle skonstruowana
2) ktoś kto naprawde kocha sie w ciazy 3x w tygodniu powinien zaznaczyć co 2 dni raczej.
No, ale moze sie czepiam, bo ja sie kocham w ciazy tylko 2-3 x w miesiącu, a jak leżałam 3 tygodnie i miał krwiaka to wcale, bo mi sie coś tak pozmieniało tam w środku, ze mnie tylko szczypie i jestem suchai jest beznadziejnie, oczywiście liczę tylko tradycyjny seks bez oralnego, który zawyża troche statystyke
a my dosc zadko,bo raz w tygodniu,czasem dwa. Wynika to z braku wspolnego wolnego,pracujemy na zmiane,a po powrocie do domu masa rzeczy do zrobienia. Kiedys mielsimy fajna przygode. Byla piekna pogoda i stwierdzilismy,ze pojedziemy gdzies zeby sie pokoochac. Moja mam wziela nasza corcie na spacer wiec mielismy troszke czasu. Pojechalimsy do lasku i znalazlismy miejsce. Poczekalimsy kilka minut by sprawdzic czy nikt sie nie kreci i zaczelismy. Ledwo zdazylam sciagnac mu spodnie,az tu jakis pies dolecial do mojego P,a za psem szedl wlasciciel. Moj P nie wiedzial czy ma odganiac psa czy podciagac spodnie. Myslalam ,ze straszy Pan,ktory byl akurat na spacerze z pieskiem zacznie wrzeszczec na nas,a on tylko sie usmiechnal. Nie zreaygnowalismy z naszych planow,poszlismy glebiej w las
Mariolciaa
Fanka BB :)
odkąd jest dziecko może i chcielibyśmy częściej to robić, ale Oli ma 6 zmysł i wie kiedy się obudzić
kaska31
Fanka BB :)
moj to che ale ja wogole niemam ochoty.jak przyjezdza na wolne to chce a ja nie jeszcze dotknac sie nadaje niewiem co ze mna jest nie tak zmeczona jestem sama z dzieci 24h na dobe bo on zagranica siedz.
Ja jestem juz w 13 tygodniu i odkąd wiem ze jestem w ciąży jakos nie mam wogole ochoty na seks, bardzo mnie to dziwi i juz troche denerwuje bo to nie jest do mnie podobne kiedyś to z narzeczonym po parę razy dziennie a teraz raz na jakis bardzooooo dlugi czas. Czy to normalne ?
reklama
Encza
Początkująca w BB
Ostatnio zdecydowania za rzadko a to dlatego, że jestem słomianą wdową i mam mojego M. tylko na weekendy Kiedyś co 2-3 dni mnie to pasowało i mojemu też
Podziel się: