reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak czesto sie kochacie?

Jak w temacie

• Wszystkich głosujących
    462
reklama
A my jakos nie mamy z tym problemu,kochamy sie codzienny chyba ze wyjezdza gdzie sluzbowo!Nic sie nie zmienilo a ni od chwili zamieszkania razem, a ni od chwili,kiedy zaszlam w ciazy!

My tez cale szczescie nie mamy problemow i kochamy sie codziennie (co noc bo w dzien Alex prawie wogole nie spi) czasami zdarza sie czesciej, tylko raz mielismy kryzys, nie podczas ciazy ale teraz niedawno, tabletki anty.... odebraly mi calkowicie ochotke, no ale tabletki zmienione i wszystko wrocilo do normy.
Pozdrawiamy.

Przed ciaza kochalismy sie po kilka razy dziennie... :zawstydzona/y::tak:
A od kad jestem w ciazy to 3,4 razy w tygodniu :-p
Zalezy od tego jak sie czuje...ale na poczatku ciazy spadlo mi libido,ciezko bylo mojemu sie przyzwyczic wolalam sie przytulac... a pod koniec wzroslo libido i M jest zadowolony..bardzo! he he :tak::zawstydzona/y:

Teraz gdy jestem w koncowce ciazy szczerze powiem ze nie mam ochotki :-(Pozostal jeszce miesiac do rozwiazania a my gdzies tak od miesiaca NIC :zawstydzona/y:Zupelnie ta sfera mnie teraz nie kreci.

Ale musze powiedziec, ze od 3 do koncowki 7 miesiaca ciazy bylam totalnie nakrecona na milosc. Moglam rano i wieczorem, a gdyby Moj nie pracowal to pewnie byloby i w poludnie i po poludniu :-pGdy tylko otwieralam oczy myslalam tylko o jednym.... a teraz juz jestem spokojniutka ;-) baaaardzo lubie sie do Mojego przytulac, wtulac, a gdybym mogla to bym sie nim owinela ale brzuszk przeszkadza... :-p

reklama
Może sie czepiam, ale większosc sie kocha 2-3 x w tygodniu( 40%), jak wynika z sondy, ale tylko 11% co 2 dni, ale tak sie składa, ze kochajac sie 2-3x w tygodniu kochasz sie de facto co 2 dni, bo tydzień ma 7 dni.

Więc 1) ankieta jest źle skonstruowana
2) ktoś kto naprawde kocha sie w ciazy 3x w tygodniu powinien zaznaczyć co 2 dni raczej.

No, ale moze sie czepiam, bo ja sie kocham w ciazy tylko 2-3 x w miesiącu, a jak leżałam 3 tygodnie i miał krwiaka to wcale, bo mi sie coś tak pozmieniało tam w środku, ze mnie tylko szczypie i jestem suchai jest beznadziejnie, oczywiście liczę tylko tradycyjny seks bez oralnego, który zawyża troche statystyke

Do góry