reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
do 26tc co drugi dzionek ale niestety teraz mam zakaz az do 33 tyg.:-(
JUSTYNA170979
Fanka BB :)
My tez cale szczescie nie mamy problemow i kochamy sie codziennie (co noc bo w dzien Alex prawie wogole nie spi) czasami zdarza sie czesciej, tylko raz mielismy kryzys, nie podczas ciazy ale teraz niedawno, tabletki anty.... odebraly mi calkowicie ochotke, no ale tabletki zmienione i wszystko wrocilo do normy.
Pozdrawiamy.
Pozdrawiamy.
anulka7890
Aktywna w BB
My też na szczęście nie mamy z tym problemów i kochamy się gdy tylko możemy
Przed ciaza kochalismy sie po kilka razy dziennie...
A od kad jestem w ciazy to 3,4 razy w tygodniu
Zalezy od tego jak sie czuje...ale na poczatku ciazy spadlo mi libido,ciezko bylo mojemu sie przyzwyczic wolalam sie przytulac... a pod koniec wzroslo libido i M jest zadowolony..bardzo! he he
A od kad jestem w ciazy to 3,4 razy w tygodniu
Zalezy od tego jak sie czuje...ale na poczatku ciazy spadlo mi libido,ciezko bylo mojemu sie przyzwyczic wolalam sie przytulac... a pod koniec wzroslo libido i M jest zadowolony..bardzo! he he
mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Teraz gdy jestem w koncowce ciazy szczerze powiem ze nie mam ochotki :-(Pozostal jeszce miesiac do rozwiazania a my gdzies tak od miesiaca NIC Zupelnie ta sfera mnie teraz nie kreci.
Ale musze powiedziec, ze od 3 do koncowki 7 miesiaca ciazy bylam totalnie nakrecona na milosc. Moglam rano i wieczorem, a gdyby Moj nie pracowal to pewnie byloby i w poludnie i po poludniu Gdy tylko otwieralam oczy myslalam tylko o jednym.... a teraz juz jestem spokojniutka ;-) baaaardzo lubie sie do Mojego przytulac, wtulac, a gdybym mogla to bym sie nim owinela ale brzuszk przeszkadza...
Ale musze powiedziec, ze od 3 do koncowki 7 miesiaca ciazy bylam totalnie nakrecona na milosc. Moglam rano i wieczorem, a gdyby Moj nie pracowal to pewnie byloby i w poludnie i po poludniu Gdy tylko otwieralam oczy myslalam tylko o jednym.... a teraz juz jestem spokojniutka ;-) baaaardzo lubie sie do Mojego przytulac, wtulac, a gdybym mogla to bym sie nim owinela ale brzuszk przeszkadza...
Czy w trakcie pologu mozna sie kochac??
elisabeth
Październik '06 i '09
Czy w trakcie pologu mozna sie kochac??
Z tego co się orientuje to raczej nie, powinno się odczekac az wszystko się zagoi. Choc ja się przyznam że nie mogliśmy wytrzymać, ale ja miałam cc, więc "tam" miałam wszystko ok.
reklama
Może sie czepiam, ale większosc sie kocha 2-3 x w tygodniu( 40%), jak wynika z sondy, ale tylko 11% co 2 dni, ale tak sie składa, ze kochajac sie 2-3x w tygodniu kochasz sie de facto co 2 dni, bo tydzień ma 7 dni.
Więc 1) ankieta jest źle skonstruowana
2) ktoś kto naprawde kocha sie w ciazy 3x w tygodniu powinien zaznaczyć co 2 dni raczej.
No, ale moze sie czepiam, bo ja sie kocham w ciazy tylko 2-3 x w miesiącu, a jak leżałam 3 tygodnie i miał krwiaka to wcale, bo mi sie coś tak pozmieniało tam w środku, ze mnie tylko szczypie i jestem suchai jest beznadziejnie, oczywiście liczę tylko tradycyjny seks bez oralnego, który zawyża troche statystyke
Więc 1) ankieta jest źle skonstruowana
2) ktoś kto naprawde kocha sie w ciazy 3x w tygodniu powinien zaznaczyć co 2 dni raczej.
No, ale moze sie czepiam, bo ja sie kocham w ciazy tylko 2-3 x w miesiącu, a jak leżałam 3 tygodnie i miał krwiaka to wcale, bo mi sie coś tak pozmieniało tam w środku, ze mnie tylko szczypie i jestem suchai jest beznadziejnie, oczywiście liczę tylko tradycyjny seks bez oralnego, który zawyża troche statystyke
Podziel się: