reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak czesto sie kochacie?

Jak w temacie

• Wszystkich głosujących
    462
reklama
My codziennie ale odkąd dowiedzieliśmy sie ze jestesmy w ciazy to nic. Nie wiem czemu, chyba nie chcemy zrobic dziecku krzywdy. To nasza pierwsza ciąża

jesteśmy para od 7 lat, zawsze kochaliśmy się często, czasem codziennie, czasem co 2 dzień , 2 razy dziennie też się zdarzało kiedy mielismy więcej czasu dla siebie.
Odkąd dowiedzielismy sie ze bedziemy mieli potomka jakos nic sie nie zmieniło...jestem w pierwszej ciazy, wszystko jest ok wiec dlaczego nie ? dziecku nic nie grozi :)
Chyba samo poczucie ,że nosze mojego ukochanego dziecko w sobie sprawia,że mam jeszcze większą ochotę figlować...zbliżać sie! to piekne

Z przerażeniem czytałam, niektóre posty o tym, jak to się zmuszacie do tego bo mąż/partner mają bzika na punkcie seksu. Jak można zmuszać osobę którą się kocha do seksu ? Seks jest czymś wyjątkowym i wspaniałym. Seks to niesamowite emocje. Zbliżenie do siebie dwóch ciał które do siebie pasują, gdzie nasz oddech, nasze ciało przenika z ciałem partnera, gdzie każdy dreszcz rozkoszy przeszywa nasze ciała. Żeby seks był udany i piękny tego muszą chcieć obie strony a nie tylko jedna. A jeśli mąż miałby mnie do tego zmuszać, to byłby jego ostatni dzień w moim domu.

Nooo zanim nie urodził się nasz synek to bardzo często. Czasem nawet po kilka razy dziennie jak byliśmy razem w domu. Kiedy zaszłam w ciążę musieliśmy wystopować ponieważ ciąża zagrożona. Mąż później na pół roku musial wyjechać za pieniędzmi wiec w sumie się dobrze złożyło po urodzeniu też było ok. Dopiero z czasem zaczęło się psuć. Ale za dużo by pisać. W skrócie problemy finansowe i inne. Relacje zaczęły się psuć. Przestaliśmy o siebie zabiegać. Mąż myślał ze wystarczy ze do pracy będzie chodził a reszta go nie obchodziła choć oczywiście on twierdzi ze to nieprawda. Wegetacja dom -praca-dom. Żadnych wspólnych wychodnych. Bo on wiecznie zmęczony wiecznie brak kasy. Wiec mi też się odechciało do niego zbliżać. A to jeden krok od zdrady. Albo on zacznie pierwszy albo ja i taka prawda...

reklama
Do góry