reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak bardzo aktywne są Wasze maluszki?

reklama
Nicole z doswiadczenia w 100% potwierdzam wiedzę Orzeszka ;D Karmiąc moją pierwszą Niunię miałam kanałowo leczonego zęba właśnie w znieczuleniu i w żaden sposób nie wpłynęło to na Córcię ani na laktację - karmiłam szczęśliwie 2 lata i 2 miesiące aż do kolejnej ciąży ;D

Kiedyś Teddy pytała sie co to jest wstrzykiwane podczas znieczulenia zewnatrzoponowego, zadzwoniłam do kolezanki anestezjolożki i ona odpowiedziała mi xylolidokaina obciążona glukozą, czy coś takiego.
A to znieczulenie jest przecież najbezpieczniejsze dla dziecka i matki i nie ma skutków ubocznych, a laktacja po porodzie przebiega prawidłowo

Uff... to mogę spokojnie iść wyleczyć ząbki :laugh: Dziękuję za informację. Nawet nie wiecie, jak mi spadł kamień z serca ::)

Nicole przeciez ja tutaj trabie od paru miesiecy, zeby gnac do dentysty jak ktos potzrebuje ;)

Ina nawet zdazyla polubic te wizyty ;)

No to ja się pochwalę jaką jestem wzorową pacjentką jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to w drugiej kolejności poszłam na kontrolę do dentysty...nie boję się Was ;D ;) aaa... no piję 0.5-1 litra mleczka dziennie

Karen 1,5 litra dziennie??? i to mleka??? bleeeeee......ja moge jest tone serkow, jogurtow ale mleka nie przelkne...na szczescie zeby mi sie w ciazy nie popsuly, jedynie musialam plomby wymienic bo cola mi je wyplukala :(

reklama
:)Karen madra dziewczyna ;)

a w coli jest ten samiutki kwas, ktorym wytrawia sie zabki pod plombki ;)

Ale co do aktywnosci maluszkow to nasza dzisiaj chyba rozegrala mecz z siatkarkami i chyba cala nasza adrenalina jej sie udzielila :laugh:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry