reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak bardzo aktywne są Wasze maluszki?

Orzech,
Ja coli na codzień nie pijam. Mówię o niej mazucik, ;D ulubiony napój mojego męża, ale od tygodnia mogłabym wlewać w siebie hektolitry tego świństwa i oczywiście ciągle mi mało. Na koniec ciąży jeszcze cukrzycy sie nabawię, jak tak dalej pójdzie. Co robić, zęby mi wypadną???

reklama
malgos nie wpadna, nie wypadna tylko sie rozpuszcza....oczywiscie nasze dorosle nie, ale zrobilismy kiedys doswiadczenie z malutkim mleczakiem w coli....oj nie dobrze z nim bylo, bardzo niedobrze ;)

Wystarczy, że sie popsują.
Dobrze, że Olka tego nie pije, bo o dziwo nie lubi. A Mc 'Donalds jej brzydko pachnie, więc nie ma szans, żeby coś tam zjadła!

Mamuśki, czy Wasze dzieciaczki więcej czy mniej się ruszają w tym ostatnim miesiącu??, bo mój szkrab nabrał sił i mocno boksuje we wszystkich kierunkach :) i bada wytrzymałość macicy na rozciąganie :)

mmm, dzidziuś już chyba kombinuje, którą stroną uciec ;D Mój krasnal czasami daje się we znaki - np wczoraj kilka razy wypiął nogę albo łokieć. Nie wiem co to było, ale było małe ;D Niestety mimo boksowania nie zamierza się ewakuować z "Aquaparku" ;D

nicole też wyczuwam jakieś małe powierzchnie, które przesuwają się po boku :D niepowtarzalne uczucie!!

i pomyśleć ,że zaniedługo już nie będziemy odczuwać tych kochanych kopniaczków ;D ;D ale za to będziemy miały nasze skarby przy sobie ;D ;D ja juz nie pamiętam jak się czuje kobieta bez brzucha ;D ;D ;D ale to będzie dziwne uczucie ;D ;D ;D

U mnie to jest tak, że mała wierci się co prawda, wciąż daje znac, ze jest ;D zrobieniem górki na brzusiu, ale jest jakoś dużo mniej aktywna, niż przedtem. Wiem, że to normalne, bo ma mało miejsca, ale jak to jest z Waszymi maluszkami? Jak bardzo są aktywne teraz?

Pozdrawiam!

nasza niunia jest w ciagu dnia mniej ruchliwa a najbardziej daje znac o swoim istnieniu szczegolnie po mojej kapieli i tak przez pol nocy

reklama
A ja wcale nie odczuwam, że jest mniej aktywne maleństwo. Może dlatego, że jak teraz cosik wypycha to już to mnie boli. Ale "wypychane górki" są naprawdę wielkie ;D

Do góry