reklama
kaszu27
Październikowa mamusia
Moja mała też biega za dnia bez pieluszki, jednak majtek zużyjemy z 4-5 par, przynosi sobie nocniczek, siada na niego, po czym wstaje i sika na stojąco obok!!
Zaraz potem biegnie po szmatkę i wyciera!!
Pomaga mi niesamowicie, razem ścieramy kurze, wycieramy podłogi i robi to bardzo chętnie!!
Zaraz potem biegnie po szmatkę i wyciera!!
Pomaga mi niesamowicie, razem ścieramy kurze, wycieramy podłogi i robi to bardzo chętnie!!
tusiekn
Fanka BB :)
Moj syn chyba zostanie ksiedzem;-) Jak jedziemy autem jak tylko zobaczy jakis kosciol to wypuszcza z reki co ma i sklada rece i mowi jakos po swojemu bozia. I cmentarze poznaje i mowi ze dziadzia tam spi a byl tylko na jednym cmentarzu. I w ogole orientacje ma dobra w terenie bo jak znajdujemy sie w przroznych miejcach to wskazuje gdzie mozna jechac do baby, na zjezdzalnie itd. I te drogi na skroty tez zna:-) No taksowkarzem to on moglby juz byc;-)
kaszu27
Październikowa mamusia
Laura bardzo podobnie, tyle tylko że jak widzi kościół to mówi amin - amen i robi na sobie znak krzyża (już po swojemu potrafi) i wie gdzie są wszystkie sklepy zabawkowe!!!
magdusiek
Październikowa Mama 2005
A moja córka gdy mija figurkę Matki Boskiej to mimo, zę wie, ze to Bozia to spuszcza głowę i udaje, ze jej nie ma. Mijając kościół na pytanie czy chce wejść głośno i kategorycvznie odpowiada "nie". Na ślubie wciąż nie umiała sie zachowac i cały spędziła zjeżdżając na tyłku z podjazdu dla wózków.
reklama
tusiekn
Fanka BB :)
Wracam do mowienia! Czy Wasze dzieci wyraznie wypowiadaja slowa z "k" "g" ? Wydaje mi sie,ze Tusiek nie za bardzo a nawet w ogole tych liter nie uzywa i nie wiem czy sie nie zaczynac martwic, chociaz kazde dziecko dorasta inaczej i tak samo z mowieniem. A jego ostatnim popisem jest spiewanie, czasmai nawet ladnie przeciagnie jak spiewak operowy i po wycieczce w zoo bardzo ladnie mowi zoo i zwierzeta jakie tam byly, ale to k i g nie daje mi spokoju
Podziel się: