reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak bardzo aktywne są Wasze maluszki?

Natalia raczej nie nawija dla samego nawijania. Jak ma sprawę albo coś sie zdarzyło to tak, ale nie jest takim typem, które o wszystkim co robi, widzi itd informuje :-)

reklama
ona nie nawija bez sensu. ona mi opowiada co robila z babciami czy ciocia. tylko, ze po pracy, jak mnie leb boli, to juz czasami wymiekam i naprawde chwila ciszy mi sie marzy.

Vertigo, ja nie myslałam O Tosi! Niedawno spotkałam sie z koleżanką, której synek non stop piłował, ale tak wiesz, do siebie. Makabra. Dobrze, ze się rzadko widujemy, bo głowa mi pękała. A był u nas krtóko, bo wcześnie chodzi spać :-)

Ten mały w ogóle to fajny jest, trochę młodszy od naszych dzieci, ale gardło zedrze niedługo, jak w banku :-)

A Nadia ciągle mało mówi, owszem pojawiaja sie ciągle nowe słowa, ale to wciąż mało.
A nad morzem podeszła dfo nas dziewczynka i zapytała: " czy chciałabys sie ze mną pobawić dziewczynko?" , no i okazało się , że mała jest tylko miesiąc strsza od Naduli. Dla mnie szok , mówiła jak co najmniej 4 latek i to bardzo sprawny;-)

Czym bawią sie teraz Wasze maluchy? bo ja ostatnio mam problem z doborem zabawek dla mojego dziecka. jedne wydaja mi sie za infantylne a drugie za poważne

reklama
kasiek, ja Ci za bardzo nie pomoge, bo Tola bawi sie czym popadnie. i dzieciowymi i doroslymi. a glownie czyta, wiec ja w ogole nie kupuje zabawek

Do góry