reklama
Vertigo
Październikowa Mama 2005
A moje lubi i to bardzo ... niestety! Mam nadzieję, że wyrośnie ;-)
a kto mu pokazal? ;-)
tusiekn
Fanka BB :)
Jej Doxa nigdy bym sie domyslila, ze to hulajnoge chodzi:-) No a Natek prawde mowiac tez nigdy teletubisiow nie ogladal, on poki co chowany na muzyce, telewizior praktycznie wlazczony na vivie i jak slyszy jego ulubiona piosenki to biegnie i mowi "o ooo" i spiewa moim zdaniem naprawde niezle.
A u Nas miesiac temu byl szal na cos i Natek mowi zreszta do dzisiaj jak to chce" popon" i jak myslicie co to? Moze powinnysmy nowy atek sworzyc ZGADUJ ZGADULA;-)![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
A u Nas miesiac temu byl szal na cos i Natek mowi zreszta do dzisiaj jak to chce" popon" i jak myslicie co to? Moze powinnysmy nowy atek sworzyc ZGADUJ ZGADULA;-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Doxa
Jak to kto mu pokazał? ;-) :-) Na początku było tak jak u Teddy, w ogóle go nie zaiteresowały, tylko i wyłącznie ELMO ... no ale teraz niestety Teletubisie lepsze od Elmo ... (a Elmo bardziej krzykliwy niż Teletubisie!).
A Franklin nie interesuje zbytnio Olinka, rysunkowe bajki też nie. I bardzo dobrze, bo ileż można ;-)
Tusiekn super pomysł!!! :-) :-) Zgadywalność byłaby bliska zeru! Bo te same "własne" słówka u każdego dziecka co innego znaczą :-)
popon - najbardziej zbliżony dźwiękowo wydaje mi się być popcorn
A Franklin nie interesuje zbytnio Olinka, rysunkowe bajki też nie. I bardzo dobrze, bo ileż można ;-)
Tusiekn super pomysł!!! :-) :-) Zgadywalność byłaby bliska zeru! Bo te same "własne" słówka u każdego dziecka co innego znaczą :-)
popon - najbardziej zbliżony dźwiękowo wydaje mi się być popcorn
tusiekn
Doxa strzal w dziesiatke:-) Z reszta Natek wiekszosc slowek mowi wyraznie i pokorn bardzo ladnie mu wychodzi tylko zaprzestalismy jego jedzenie. Bardzo wyraznie mowi tez drzewo. No a samolot to "wuu" A tego Franklina to gdzie mozna spotkac?;-)Moze Natkowi sie spodoba akurat. A przypomnialo mi sie, ze Natek lubi kabarety lub cos podobnego, na 4funtv sa kartony, pieszek Leszek czy cos takiego, mis puszatek chyba i Tusiek starsznie sie z nich nabija, normalnie jakby rozumial co oni mowia, albo po prostu smiesza glosy.
reklama
Podziel się: