reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak bardzo aktywne są Wasze maluszki?

reklama
moje tez nie oglada...
jak lecialy w tv byl za mlody, a ja celowo nie zbieram zadnych filmow... tylko to co leci bezposrednio... :-)

Muszka oglada tylko franklina. i rygorystycznie przestrzegamy tu pewnych zasad, z naciskiem na ograniczenia ilosciowe.

teletubisiow nie lubie- moze i stworzone przez psychologow, ale krzykliwe pokraki jakies ;-)

Franklina ogladam ja....
Krystian zwraca uwage wlasciwie tylko na Niedzwiedzia i Olinka... i reklamy... reszte tego co oferuje pudlo zlewa... i gud... :-)

Jej Doxa nigdy bym sie domyslila, ze to hulajnoge chodzi:-) No a Natek prawde mowiac tez nigdy teletubisiow nie ogladal, on poki co chowany na muzyce, telewizior praktycznie wlazczony na vivie i jak slyszy jego ulubiona piosenki to biegnie i mowi "o ooo" i spiewa moim zdaniem naprawde niezle.
A u Nas miesiac temu byl szal na cos i Natek mowi zreszta do dzisiaj jak to chce" popon" i jak myslicie co to? Moze powinnysmy nowy atek sworzyc ZGADUJ ZGADULA;-):-D

Jak to kto mu pokazał? ;-) :-) Na początku było tak jak u Teddy, w ogóle go nie zaiteresowały, tylko i wyłącznie ELMO ... no ale teraz niestety Teletubisie lepsze od Elmo ... (a Elmo bardziej krzykliwy niż Teletubisie!).
A Franklin nie interesuje zbytnio Olinka, rysunkowe bajki też nie. I bardzo dobrze, bo ileż można ;-)

Tusiekn super pomysł!!! :-) :-) Zgadywalność byłaby bliska zeru! Bo te same "własne" słówka u każdego dziecka co innego znaczą :-)
popon - najbardziej zbliżony dźwiękowo wydaje mi się być popcorn

Doxa strzal w dziesiatke:-) Z reszta Natek wiekszosc slowek mowi wyraznie i pokorn bardzo ladnie mu wychodzi tylko zaprzestalismy jego jedzenie. Bardzo wyraznie mowi tez drzewo. No a samolot to "wuu" A tego Franklina to gdzie mozna spotkac?;-)Moze Natkowi sie spodoba akurat. A przypomnialo mi sie, ze Natek lubi kabarety lub cos podobnego, na 4funtv sa kartony, pieszek Leszek czy cos takiego, mis puszatek chyba i Tusiek starsznie sie z nich nabija, normalnie jakby rozumial co oni mowia, albo po prostu smiesza glosy.

reklama
Do góry