reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Gratulacje wielkie dla Tymusia i Tosi.
Vertigo - a na czym byliscie w kinie?
Moja mała akrobatka dzis opanowała sztukę wchodzernia do emmaljungi, a tak się coieszyłam, ze to wysoki wózek i nie wlezie... wlezie. Zajmuje jej to maksymalnie 4 sekundy. W zwiazku z tym w domu jakby wiecej miejsca, bo wozek wyjechał na korytarz.
No i bez problemu wchodzi na krzesełko do karmienia w wersji najwyzszej.
Ręce mi opadają, jeszcze sekunda i bedzie na kuchennym blacie.
Vertigo - a na czym byliscie w kinie?
Moja mała akrobatka dzis opanowała sztukę wchodzernia do emmaljungi, a tak się coieszyłam, ze to wysoki wózek i nie wlezie... wlezie. Zajmuje jej to maksymalnie 4 sekundy. W zwiazku z tym w domu jakby wiecej miejsca, bo wozek wyjechał na korytarz.
No i bez problemu wchodzi na krzesełko do karmienia w wersji najwyzszej.
Ręce mi opadają, jeszcze sekunda i bedzie na kuchennym blacie.
Dziewczyny, uważajcie, uważajcie i jeszcze raz uważajcie na swoje maluchy. Wczoraj mój syn ściągnął z biurka telefon komórkowy i połknął na 99 % jego część - plastikową zatyczkę (prostokąt 1 cm x 3cm) RTG i USG tutaj nie pomogą - plastiki nie wychodzą w tych badaniach :-( Lekarka kazała nam podawać papki (ziemniaki purre i banany) i oglądać kupki. Boję się, że ten plastik nie przejdzie lub uszkodzi żołądek, jelita... :-( Jutro idę do pediatry - zobaczymy co doradzi...
luszka
październik'05, lipiec'07
Gratulacje dla Tymusia, Tosi i Natalki-Akrobatki :-)
Nicole masz rację trzeba uważać. Natalka już dawno opanowała wyjmowanie z pilota klapki od baterii a później samych baterii. Jarek raz ją przyłapał jak wędrowała z taką baterią wystającą z buzi. Na szczęście zdążył ja zabrać, ale to był moment dosłownie.
Mam nadzieję że nic złego się nie stanie Darkowi i wszystko dobrze się skończy. Trzymamy kciuki.
Nicole masz rację trzeba uważać. Natalka już dawno opanowała wyjmowanie z pilota klapki od baterii a później samych baterii. Jarek raz ją przyłapał jak wędrowała z taką baterią wystającą z buzi. Na szczęście zdążył ja zabrać, ale to był moment dosłownie.
Mam nadzieję że nic złego się nie stanie Darkowi i wszystko dobrze się skończy. Trzymamy kciuki.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
OJ, prawda, dzieci sa wszędzie. U nas piloty i telefony są zakazane i nie ma zmiłuj, mimo, ze Natalka marzy o tych przedmiotach. Ale oczywiście nie znaczy to, ze nie weźmie jeśli gdzies jej wejdą w łapki.
trzymam kciuki, zeby Darkowi nic się nie stało.
trzymam kciuki, zeby Darkowi nic się nie stało.
reklama
luszka
październik'05, lipiec'07
Nicole Trzymaj się kochana, będzie dobrze. Może jednak tego nie połknął...
Magdusiek u nas też zakazane i zawsze staramy się zostawiać je w miejscach niedostępnych. Dlatego ja nie mam pojęcia jak Natalce czasem uda się dorwać telefon lub pilota zwłaszcza ze nie leżą na brzegu stołu czy biurka.
Poprawka: chyba się domyślam. Moja córka bardzo chciała dorwać mysz od kompa. A ja jej to uniemożliwiałam odsuwając jak najdalej od brzegu biurka. A ona położyła przy biurku żyrafkę z Fishera i wspięła się po niej. . Prawie mi wyszarpnęła tą mysz z ręki.....
Magdusiek u nas też zakazane i zawsze staramy się zostawiać je w miejscach niedostępnych. Dlatego ja nie mam pojęcia jak Natalce czasem uda się dorwać telefon lub pilota zwłaszcza ze nie leżą na brzegu stołu czy biurka.
Poprawka: chyba się domyślam. Moja córka bardzo chciała dorwać mysz od kompa. A ja jej to uniemożliwiałam odsuwając jak najdalej od brzegu biurka. A ona położyła przy biurku żyrafkę z Fishera i wspięła się po niej. . Prawie mi wyszarpnęła tą mysz z ręki.....
Podziel się: