reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Faktycznie mądry. Olik w ogóle jets wyjątkowy, i książeczke nie zjada i uwazny jest i spokojnie się bawi w miejscu (w miarę w miejscu ;-) )Szkoda, że Natalka jakoś tej mądrości nie podpatruje, idzie, nie patzry czy poziom sie zmienia czy nie, w górę wejdzie, ale w dół to głownie spada, no i ją zwykle łapiemy, bo podłoże nie sprzyja "twardej nauce".
łał Teddy serio poszedł ? ale super!!!
a Oli to jest wyjątkowy - widziałyście jak on je sam np. banana ? jak ostatnio widziałam - pięknie trzymał w rączce i gryzł - mój syn z dziką rozkoszą rozgniata banana na miazgą a później rozmazuje go gdzie się da![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
a Oli to jest wyjątkowy - widziałyście jak on je sam np. banana ? jak ostatnio widziałam - pięknie trzymał w rączce i gryzł - mój syn z dziką rozkoszą rozgniata banana na miazgą a później rozmazuje go gdzie się da
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Gratulacje dla Tymusia :-)
Muszę pochwalic moją córeczkę :-)
Kiedys pięknie sama zasypiała, później bała się zostac sama i przerazliwie krzyczała gdy tylko zostawiałam ją w łóżeczku. Finał był taki, ze odpadała przy piersi.
Od jakiegos czasu zasypia pieknie sama, czasem tylko musze ją położyć gdy wstaje, a czasem wystarczy, że powiem "połóż się i idź spać' - nawet jak jęknie to kładzie sie i zasypia. Warto było ją uczyć zasypiania w łóżeczku. Oczywiscie, że ma gorsze dni i w nocy czasem chce poyć chwilke z nami, ale generalnie zasypia ładnie.
Muszę pochwalic moją córeczkę :-)
Kiedys pięknie sama zasypiała, później bała się zostac sama i przerazliwie krzyczała gdy tylko zostawiałam ją w łóżeczku. Finał był taki, ze odpadała przy piersi.
Od jakiegos czasu zasypia pieknie sama, czasem tylko musze ją położyć gdy wstaje, a czasem wystarczy, że powiem "połóż się i idź spać' - nawet jak jęknie to kładzie sie i zasypia. Warto było ją uczyć zasypiania w łóżeczku. Oczywiscie, że ma gorsze dni i w nocy czasem chce poyć chwilke z nami, ale generalnie zasypia ładnie.
reklama
Podziel się: