reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak bardzo aktywne są Wasze maluszki?

Dzięki dziewczyny !
Dzisiaj moje dziecko poraz pierwszy zaczęło pokazywać palcem na hasło "gdzie jest lampa" ? :-)

reklama
pict0002uk7.jpg

No tak a mnie doszedł kolejny problem bo o to moje dziecię nauczyło się wchodzić na nasze łóżko i wszystkie tapczany nie wiem jak to robi przy swoim wzroście ale daje radę, kurde kilka dni i znowu coś nowego dziecko się nauczyło

Jolik pisze:
Dzisiaj moje dziecko poraz pierwszy zaczęło pokazywać palcem na hasło "gdzie jest lampa" ? :-)

ja sie tak zastanawiam, dlaczego akurat lampa... normalnie to jest przeciek oko, misio, mama, lala... cokolwiek...
a Ty przeciez w branzy oswietleniowej robisz, to co innego Tymek ma pokazywac... ;)

Jolik - to świetnie.
No Teddy, lampy są przeciez fajne. Natalkowiec chętnie lampy ogląda, a jeszcvze chętniej zegary :) Raz ją niechcący wprowadziłam do sklepu z zegarami i się dziwiłam, ze oczopląsu dostała ;)

Teddy - Prezes pierwsza klasa.

Teddy no pieknie się wcisnął ;D
u nas też lampa budzi zafascynowanie - a najwieksza radośc jest wtedy gdy Mikołajek jest na rękach i sam może zapalić światełko ::)

wlazi przodem, wylazi z tylu... w miedzyczasie albo mnie od sieci odlaczy, albo myszke zajuma, albo sobie glosnik na leb zrzuci... ;)

a ze lampy sa fajne to ja wiem... tylko mi sie podoba, ze Tymek jedna z pierwszych rzeczy ktore zakumal to wlasnie lampe... :)

reklama
Do góry