reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak bardzo aktywne są Wasze maluszki?

reklama
Orzeszku, Syluniu no fajny jest, fajny ... dzięki kochane :-* Ale trzeba mu wzmocnić mięśnie grzbietu i brzucha! Zobaczymy jak to będzie. Narazie idziemy tylko na 3 dni tj. środa, czwartek i piątek i mam nadzieję, że to będzie wszystko w tym temacie ;)

Drzewko Oli się zarumienił ;)

Mikołajowi, Olivce i Anulce gratuluję :)

Natalkowiec mnie własnie rozczulił - zawołasłam ją i raczkowała do mnie z drugiego pokoju, a jak juz mnie zobaczyła i usłyszała "chodz do mamy" to wstała i przyszła, 6 kroków zrobiła i zarzuciła mi ręce na szyję. Moja malutka kochana. Ona popoludnami jest aktywniejsza, tak jakby wyczuwała, ze mam pomoc jakąś ;)

Dziekujemy.
Doxa Olik jest super, tak jak mowia dziewczyny. A wszystko w swoim czasie. Nawet sie nie ogladniesz a bedzie biegal po chalupie i psocil. Jeszcze bedziesz zalowala ;)
Wielkie gratulacje postepow maluchow.
A Olivcia stoi sama, sama sie podniesie ale krokow boi sie wziasc.

Brawo, brawo dla Natalki! Zuch dziewczynka!!! I Anulka też! One idą "łeb w łeb" a raczej w tym wypadku "noga w nogę" :)

Super uczucie. Ale wiecie co, drugi raz się ucieszyłam, że coś mnie minęło. Bo ten pierwszy był jak Kamil zostałz Natalia i ona przy nim pierwszy raz wstała w łózeczku, a w środę gdy ja byłam na imieninach przyjaciółki Natalia zrobiła ten pierwszy krok. I taks obie pomyślałam, że to sprawiedliwie jest i że dobrze, że na Tate poczekała, bo tylke rzeczy przy mnie zaczyna, że niech też coś przy nim zrobi ;)

No i byliśmy dzisiaj na pierwszej rehabilitacji!! Biedny Oli baaardzo płakał, denerwował się, bał ... jak nie moje dziecko. Tylko tam weszliśmy i puściłam go na podłogę to był płacz i wdrapywanie się na mnie :(  Myślę, że to było dlatego, że wcześniej byliśmy na pobraniu krwi! Wyrodna matku - niezły dzień mu zafundowałam!!!

reklama
Doxa jak Oli bedzie cwiczyl to mu sie endorfinki eydziela i bedzie szczesliwy przez samo cwiczenie.Oli do tych oczu jeszcze bedzie wyrzezbiony miesniowo.....ladnie ;)

Do góry