reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak bardzo aktywne są Wasze maluszki?

reklama
Orzeszku, Syluniu no fajny jest, fajny ... dzięki kochane :-* Ale trzeba mu wzmocnić mięśnie grzbietu i brzucha! Zobaczymy jak to będzie. Narazie idziemy tylko na 3 dni tj. środa, czwartek i piątek i mam nadzieję, że to będzie wszystko w tym temacie ;)

Drzewko Oli się zarumienił ;)

Mikołajowi, Olivce i Anulce gratuluję :)

Natalkowiec mnie własnie rozczulił - zawołasłam ją i raczkowała do mnie z drugiego pokoju, a jak juz mnie zobaczyła i usłyszała "chodz do mamy" to wstała i przyszła, 6 kroków zrobiła i zarzuciła mi ręce na szyję. Moja malutka kochana. Ona popoludnami jest aktywniejsza, tak jakby wyczuwała, ze mam pomoc jakąś ;)

Dziekujemy.
Doxa Olik jest super, tak jak mowia dziewczyny. A wszystko w swoim czasie. Nawet sie nie ogladniesz a bedzie biegal po chalupie i psocil. Jeszcze bedziesz zalowala ;)
Wielkie gratulacje postepow maluchow.
A Olivcia stoi sama, sama sie podniesie ale krokow boi sie wziasc.

Brawo, brawo dla Natalki! Zuch dziewczynka!!! I Anulka też! One idą "łeb w łeb" a raczej w tym wypadku "noga w nogę" :)

Super uczucie. Ale wiecie co, drugi raz się ucieszyłam, że coś mnie minęło. Bo ten pierwszy był jak Kamil zostałz Natalia i ona przy nim pierwszy raz wstała w łózeczku, a w środę gdy ja byłam na imieninach przyjaciółki Natalia zrobiła ten pierwszy krok. I taks obie pomyślałam, że to sprawiedliwie jest i że dobrze, że na Tate poczekała, bo tylke rzeczy przy mnie zaczyna, że niech też coś przy nim zrobi ;)

No i byliśmy dzisiaj na pierwszej rehabilitacji!! Biedny Oli baaardzo płakał, denerwował się, bał ... jak nie moje dziecko. Tylko tam weszliśmy i puściłam go na podłogę to był płacz i wdrapywanie się na mnie :(  Myślę, że to było dlatego, że wcześniej byliśmy na pobraniu krwi! Wyrodna matku - niezły dzień mu zafundowałam!!!

reklama
Doxa jak Oli bedzie cwiczyl to mu sie endorfinki eydziela i bedzie szczesliwy przez samo cwiczenie.Oli do tych oczu jeszcze bedzie wyrzezbiony miesniowo.....ladnie ;)

Do góry