reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

JADŁOSPIS KARMIĄCYCH MAM !!!!!!!!

obżarłam się dziś truskawek ::) pyyyszne były! i jak na razie cisza :)
Sylwia, nie odchudzam się, wpierniczam jak wściekła słodkie (biszkopty, herbatniki, inne ciastka i lody waniliowe)
coli i pepsi się boję, a chce mi się jak wściekłej ;)

reklama
u mnie cola byla "zakazanym owocem" w ciazy bo chlop mnie pilnowal moze dlatego mnie tak ciaglnelo
teraz juz mi przeszlo

osinka oj nie mow mi nie mow-ja tez wcinam jak oszalala i slodkie musze codziennie i niestety dzis zauwazylam ze obwod oponki ie powiekszyl :mad:

u mnie też waga w niełasce, kurzy się w najciemniejszym kącie łazienki ;), najważniejsze , że wchodzę w coraz więcej ciuchów a i le ważę to już niebardzo mnie obchodzi

Truskawkowej wysypki nie ma ;D Tylko nie wiem, czy po truskawkach też może dziecię boleć brzuszek, bo dzisiaj chyba coś Jasiowi dokucza, tylko nie wiem, czy to przypadek, czy faktycznie truskawki.

mogę jeść truskawki!!!! Agacie nic nie jest, nie ma wysypki, brzuszek jej nie bolał :):):) suuuuuuper
chyba się odważę na więcej eksperymentów

zjadłam też ciastka z wiórkami kokosowymi i nic :)

Ja jak jadłam truskawki po parę sztuk bylo dobrze - brak wysypki i bólu brzusia ale raz chyba przesadziłam zjadłam całą miskę i wczoraj był problem z kupką - brzydka zielona i bączki były okrutne w nocy. Tak się zastanawiałam czy to faktycznie truskawki ale nic innego co mogłoby spowodować bóle brzuszka nie jadłam.

reklama
osinka pisze:
obżarłam się dziś truskawek  ::) pyyyszne były! i jak na razie cisza :)
Sylwia, nie odchudzam się, wpierniczam jak wściekła słodkie (biszkopty, herbatniki, inne ciastka i lody waniliowe)
coli i pepsi się boję, a chce mi się jak wściekłej ;)

osinka to napij sie troche - powinna chcica ci przejsc..

Do góry