reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

JADŁOSPIS KARMIĄCYCH MAM !!!!!!!!

ja tez majonez i keczup tak jak kinga maly ma sie ok
jeszcze soczek pomidorowy od czsu do czasu
i czsem do kubaski musztardki ale troszke i tez ok

reklama
Płatki z mlekiem jem codziennie na sniadanie i jest ok
Majonez i smażoną rybkę wciągam od czasu do czasu i też nic ;D

a ja chyba dam sobie spokój z chlebem - już sama nie wiem od czego Agatkę może boleć od kilku dni brzuszek... ale... ja mam wzdęcia i pobolewania brzucha po bułach i chlebie chyba /zmieniłam miejsce kupowania pieczywa/, a Krzysiek mówił, że miał w pracy 2 dni pod rząd mega zgagę po zjedzeniu kanapek....

tak więc wyeliminuję pieczywo, albo zacznę znowu piec sama chleb, tym razem nie na drożdżach, a na zakwasie...

mi polozna mowila jak byla zebym nie jadla zielonego ogórka ale sproboweac zawsze mozna moze akurat twojemu malenstwu nie zaszkodzi

Osinka masz racje- tez zauwazylam ze jesli mnie po czyms brzuch boli to Ola tez bardzo cierpi. U nas tak bylo w przypadku pieczywa z Auchan.

moja mała i ja mamy straszne gazy, tyl;ko nie mam pojęcia po czym, bo praktycznie nic takiego nie jem...czyżby pieczywo ?

My mamy po herbatce laktacyjnej hippa. Tam jest dużo kopru więć nadajemy na zmianę. hihihi

cokolwiek i ile bym nie zjadła jestem wiecznie GŁODNA !!! to powoli zaczyna robić się wkurzające :mad:

reklama
A ja zjadłam kanapkę z pomidorkiem i szczypiorkiem...nie wiem jak Patrycja zareaguje na pomidora...mam nadzieję, że nie będzie bóli i płaczu :)

Do góry