reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hope nie stresuje sie moja droga:tak: to w takim razie kciuki mocno zaciskam zeby pecholki sie spisały na medal !!!!! I mam nadzieje ze bedziesz ta które nam tutaj sie pochwali dobra nowina :)
jesli chodzi o ta ankieta to poropstu smiac sie chce w jakim to niby oswieconym kraju zyjemy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A rzad oszczedza wszedzie tam gdzie nie trzeba sobie by pensje zmienjszyli o kilka procent i wszyscy byliby zadowoleni :no::no: wiadomo tysiac złotych za becikowe to starczy zaledwie na pieluchy na kilka pierwsze miesiecy i to sie nazywa polityka prorodzinna gdzie wszytskie swiedczenia na dzieci sa albo zupełnie wycofywane albo obcinane z kazdej strony co za kraj!!!!! miejmy nadzieje ze nasze dzieci beda zyły w lepszych czasach;-)

Ostatnia edycja:
Własnie czytalam o tym becikowym od 2013r. ma wynosi 1200zll i nalezec sie bedzie rodzinna nie przekraczajacym 1922zl netto na osobe....
Dokladnie pensje by sobie zmniejszyli darmozjady a nie szukja oszczednosci dla budzetu Naszy,m koszte,m...wszystko w tym panstwie jest Naszym kosztem...a oni za kadencji chca sie nachapac jak najwiecej....

dr Pelna, friut a po prostu nerwy zaczynaja mnie zzerac i aczynam myslec czy wszystko bedzie dobrze...od tego,ze mam dzisiaj luz w pracy zaczynam fiksowac i jakies bzdury do glowy przychodza....tak to jest za duzo wolnego czasu i czlowiekzaczynam kombinowac i wymyslac a tym bardziej wkrecac choroby hehehe.....
my z dr Pelna jestesmy tym dowodem...ale ona i tak mnie pobila o tym,ze nie doczytala o menopauzie i wkrecala sobie raka hehehehe

Oj dr Pelna jak ja cie lubie :-p hahahaha......za ta menopauze :-D

haha, oj mi nie przypominaj o tym , please :-) nawet poszłam wtedy do kibelka się popłakać :rofl2:

masz rację z tym wolnym czasem...tez wtedy wyszukuję o chorobach..teraz np jak czekam na AMh to kombinuję i czytam co będzie jak wyniesie 0,5 , a co jak 1 a co jak 2...:rofl2:

powiem wam że o wszystkim czytam, ale kariotypów nie ruszam, tak się tego boję że wolę nie wiedzieć :-D

ja wam powiem że z ta kasą wkurzają mnie ze wszystkim....
od emka z pracy byśmy mogli dostać urlopowe- ponad 900zł, ale mamy za wysoki dochód, jakbyśmy mieli 1 dziecko to byśmy dostali...dla mnie paranoja...nikt nie bierze tego pod uwagę ze my na starania o dziecko wydajemy więcej kasy miesiecznie niż idzie na utrzymanie dziecka...

a dzisja jeszcze dolali mi oliwy do ognia słyszałyscie o tym ze głosuja za ustawa ze kobieta musi urodzic martwe dziecki lub z powaznymi chorobami genetycznymu lub dziecko z gwałtu to dopiero pojechali po bandzie Pani posel z PO która głosowała za ta ustawa jako poparcie swojej decyzji powiedziala ze kazde zycie jest wazne .... no normlanie szlak mnie trafia oni patrza tylko z jkednej strony nie patrza juz na to zeby pomoc tym rodzinom ktore zdecyduja sie na urodzenie dzoecka z wadami genetycznymi bo wiadomo ze w takiej sytuacji jest potrzebna opieka 24 godziny na dobe to jedna osoba rezygnuje z pracy przewaznie matka i teras z jeden pensji utrzymaj rodzine wykup leki rehabilitacje no nie da sie chocby czlowiek na rzesach stawał jakby byly jakies pakiety socjalne dowinasowania to ludzie tez by inaczej podchodzili do tego prawda.... co oni tam wyprawiaja a wmawiaja nam ze zyjemy w demokratycznym panstwie

tak jak mnie nie obchodzila kretynska polityka w naszym zacofanym kraju , to jak uslyszalam wczoraj o pomysle naprawiania ustawy aborcyjnej to mnie jasny ch...j strzelił!! Jakim prawem grupa jakis durni ma decydowac o tak strasznie (szczegolnie dla kobiety)trudnych tematach!!!! niech pozwolą nam decydowac! i mamy mały zalązek tego jakby wygladalo nasze panstwo rządzone przez PIS ..

Ostatnia edycja:
Fruit, to takie przykre co ten nasz kraj wyprawia z ludźmi. Gdybym miała możliwość już dawno bym wyjechała gdzieś gdzie ludzi traktuje się po ludzku. Dużo mam negatywych emocji w sobie jak słyszę o nowych pomysłach rządu. Przykre, że do głosu nie dochodza ludzie, którzy mają coś ważnego i wartościowego do powiedzenia :-( Ja na państwo już dawno przestałam liczyć - nigdy nie uzyskałam żadnej pomocy a tylko ograniczenia i przeszkody. Liczyłam na te becikowe a tu klops - nie nalezy się. Ogarnia mnie wściekłośc, więc nic już nie piszę....

reklama
Cześć dziewczyny :)
emocje powoli ze mnie opadają, trochę się uspokoiłam po tej nieszczęsnej wizycie u gina. Możecie mi napisać jak wygląda to udrażnianie jajników HSG, a czym to się różni od Laparoskopi ( o której piszecie)? Czy to udrażnianie jest bolesne?
Ach i chciałam się jeszcze dowiedzieć jak ustalane są te terminy IUI. Dlaczego niektóre z Was mają ją miec dopiero w grudniu???

Ostatnia edycja:
Do góry