fruitofhope
Fanka BB :)
dokaldnie eevlee brak słow i szkoda nerwoe ale poprostu czasem mnie to tak badzo irytuje ze nie moge sie powstrzymac i musze sie wykrzyciec przepraszam dziewczyny ze akurat tutaj ale mam nadzieje ze mnie zrozumiecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tym moim badaniu znalazłam jeszcze coś takiego:
Badanie przeprowadza się w celu oceny drożności jajowodów i kształtu jamy macicy. Pozwala ono rozpoznać jedno i obustronną niedrożność jajowodów, a także występowanie wad rozwojowych i innych nieprawidłowości jamy macicy, takich jak: przegrody, polipy endometrialne czy mięśniaki uwypuklające się do wnętrza macicy. Metoda jest alternatywą dla rentgenowskiego badania HSG.
Więc chyba ta sonohisterosalpingografia to nie to samo co hsg.
eevlee wow jak dobrze ze tu jestes ja mze nie bede sie juz wypowiadała na zadne tematu bo czuje sie delikatne mowic jak głupek dziewczyny nie sluchajcie mnie poprostu