reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Gdzieś czytałam ankietę, pytanie było jak szacujesz koszt pełnego pakietu in vitro i ponad 50% ludzi wskazało że około 5000 zł:eek: Ludzie nawet nie mają świadomości jak to wygląda a jak się nasłuchają PIS-u i Radia Maryja z Rydzykiem na czele to póżniej maja nas za największych zbrodniarzy tłumacząc że domy adopcji pełne:wściekła/y:

no nie żartuj....5 tyś? chciałabym żeby tyle kosztowało...

reklama
GiazaS radca na pewno znajdzie jakies rozwiązanie z tym samochodem. Niestety nasz kraj to pogmatwanie z poplątaniem.
Mysle, ze pomysl z G. bedzie dobry, nie ktore pary jezdza tez do Ostrawy do G.
hahah 5 tys:D dobrze, ze nie 500zl. a skad to ludzie maja wiedziec, jak jakies mendy wiecznie bredza o tym co nie trzeba, a prawdziwych infor.nie przedstawiaja. Rzad jest winny, a i media tez skorumpowane dziady. Szkoda, ze tyle ludzi nie mysli bardziej logicznie
Pełna a nie mowilam haha:D:Didealny prezencik!

Witajcie kochane :-) cholera tylko 2dni mnie nie bylo a tutaj takie zaleglosci...masakra ale wy szybko lecicie z koksem...musze to ogarnac i podczytac 2dni wstecz....:-p

Dr Pelna no widze,ze pelen sukces. Ty to jednak jestes twarda i walczysz o swoje...udalo sie zalatwic szybciej niz Ci dsie wydawalo...masz dar przekonywania :) Teraz nie ma co sie juz martwic tylko czekac na badania...nie sa takie straszne, wierze ze wszystko bedzie dobrze i nie znajda zadnych mutacji na genach :-) :*

ysia jestem pelna podziwu ile u ciebie sie tych jajaczek potowrzylo....jajniki pracuja ostro, aby byly bardzo wartosciowe i pieknie sie pozniej dzieliy te komoreczki...oj bedzie duzo mrozaczkow hehehe....trzymam nocno kciuki za poniedzialkowa pukncje a pozniej oczywiscie transfer :-)

A tak ogólnie to jest ktoś do testowania? Była Elwis i Lucy, niestety nie udane:zawstydzona/y:3 porażki liczę z moją a wcześniej 3 sukcesy Eevlee, Lilonka i Sun-ale dwa to ivf a jeden naturlas. Czyli przed nami 3 sukcesy:tak: Szkoda że nie mam jak się do niech teraz podłapać:confused2:

reklama
fruitohopeniestety co do laparo nie nie pomoge...ja miala tylko robione HSG przed IUI. Oczywiscie zalatwil mi ja moj stacjonarny gin :-) bardzo szybko na NFZ. HSG mialam robiona od razu przy zblizajacym sie cyklu, mialam ja w 12dc. Lekarz po HSG nioe zalecal w tym samym cyklu IUI tylko na nastepny. Nie wiem jaki byl wpuszczany kontrast chyba jod, bo pytali czy nie jestem uczulona na niego. U mnie oba drozne ale nic przyjemnego to badanie....

Do góry