reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Gizas trzymaj się jutro. Życze kolorowych snów podczas narkozy a później samych dobrych wiadomości o komóreczkach :-) Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Za 12 godzin będę smacznie spała:-) Wiele emocji jutro na forum...
Usg Llionki, beta Pełnej, spóźniająca się @ Sun. Jutro będa same dobre wiadomości na forum, łącznie z moimi :-)

Dziewczyny oby czwartek okazała się dla Was szczęsliwy mocno trzymam kciuki Pełna za wyysoka bete , Lilonka za mocno bijace dwa silene serduszka Gizas za komoreczki oby się potem ladnie dzielily Sun oby tempka nie spadała (robisz dzisiaj test czy nadal czekasz bo juz sie bogubiłam :zawstydzona/y:
z niecirpliwoscia czekam na same dobre wiadomosci od Was :)

Hej dziewuszki, krewka oddana ;-)
Ogólnie luzik, dobrze się czuję, zero objawów, bym pomyślała że się udało, ale.... 2 pryszcze mi wyszły na nosie :szok:
Żyję tylko tym że dziś ostatnio dzień w pracy :tak:
Jak się nie uda, to jutro z rana zapiszę się na HSG i dzwonię do Gamety :tak:
Emek mówi że się cieszy że chwilę odpoczniemy od tych inseminacji chociaż trochę, także pewnie 2 miesiące przerwy apotem wracam ze wzmożoną siłą :-D
Dzięki dziewczynki za kciuki i wsparcie
Gizas, Lilonka - będzie dobrze :tak::tak::tak:&&&&&&&&&&&&&&& :-D

Pełna trzymam kciuki za wysoką bete... ;-) czekam z niecierpliwością :tak:,

U mnie nadal nie ma wredoty a tampka poszła odrobinkę do góry...
Test kochane będę robiła w sobotę... ;-)

Pełna robię test w sobotę i to jest niezmienny termin.... mam Twój nr tel. i mogę Ci obiecać, że jak zrobię test to będziesz pierwsza po mężulku oczywiście której powiem jaki jest wynik, dobrze??? Po prostu nie wierzę, że mogę być w ciąży, dlatego wolę nie robić testu zbyt wcześnie...

reklama
Do góry