Oskaa
Fanka BB :)
Witam się i ja :-) I powiem Wam, ze też mam jakieś takie nie za bardzo samopoczucie. Jak Eevlee zaraz po przebudzeniu dopadła mnie myśl, że chyba sie nie udało :-( W dodatku nie mogłam wogóle zasnąć a jak już prawie mi sie udało to mój pies dostał jakiegoś uczulenia i prawie całą noc biegał i sie drapał
I jeszcze na to wszystko przysniła mi sie moja praca (wkur... się
bardzo dodam!) i aż się obudziłam zapłakana, bo tak mnie wkurzyli 
Za Was dziewczynki mocno trzymam && Sun oby do soboty skoro tak przeciągasz i wpadaj do Nas z dobrymi wieściami
Pełna no Ty to już jutro! Tulę mocno, bo wiem jaki to trudny i stresujący okres i mocno mocno zaciskam za wysoką betę &&
Eevlle za tydzień o tej porze to my już chyba będziemy po oddaniu krwi i obgryzając paznokcie będziemy czekać na wynik. Jak sobie o tym pomyśle to juz mnie brzuch z nerwów boli. Masakra co my przeżywamy.
No i nasze Mamuśki - o Was też cały czas myśle i o Waszym pięknym stanie :-)

Za Was dziewczynki mocno trzymam && Sun oby do soboty skoro tak przeciągasz i wpadaj do Nas z dobrymi wieściami

Eevlle za tydzień o tej porze to my już chyba będziemy po oddaniu krwi i obgryzając paznokcie będziemy czekać na wynik. Jak sobie o tym pomyśle to juz mnie brzuch z nerwów boli. Masakra co my przeżywamy.
No i nasze Mamuśki - o Was też cały czas myśle i o Waszym pięknym stanie :-)