reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
no max do 34 dni... zresztą tam możesz sobie sprawdzić... jeden cykl miałam najdłuższy 40 dni (ale to jeden jedyny cykl)... dlatego czekam do soboty z testem...

Oj gdybyś mieszkała bliżej to ja bym do ciebie wparowała z testem...:tak::tak: Nie dość że się spóźnia @ to jeszcze tempka wysoka :szok: No to chyba zostanę po raz kolejny ciocią :tak::tak:

Masz rację pójdę na ścięcie jakby co, chociaż farbowanko by mi się przydało, bo mi zaczyna być odrosty widać, a ja nie wpadłam na ten genialny pomysł żeby przed IUI iść :sorry:
Fajne te twoje wykresiki :-)

Ostatnia edycja:
Oj Dziewczynki, co Wy dziś takie sceptyczne jesteście? :confused2:
Choć powiem Wam szczerze, że dziś chyba taki dzień, bo ja wstałam z przekonaniem, że mi się też nie udało.... NIe wiem czemu tak mysle. Nie mam żadnych objawów. Choć gdyby były to pewnie też było by źle. Sama nie wiem..... Po prostu nie potrafię uwierzyc, że mogłoby mnie spotkać coś tak pięknego jak ciąża... ahhhh...... Jakiś taki dół mnie dopadł.....
W głębi serducha życzę jednak nam wszystkim dziewczyny, żebyśmy chodziły z odrostami po same ucha przyjanmniej do grudnia :-)

Witam:-)
Dziś dzień bez zastrzyków:-D
Dziewczyny głowa do góry, za wszystkie trzymam kciuki.
Sun powiem Ci że ładnie to wygląda, nie nakręca, bo mi też raz do roku organizm spłata figla i @ się spóźnia długo ale u Ciebie dodatkowo jest podwyższona temperatura;-)
Pełna i Eevlee, hormony w was szaleją dlatego taka huśtawka emocjonalna, wiadomo że ciezko myśleć cały czas pozytywnie, czasami dopadają nas trudniejsze chwile, oby trwały krótko bo to szkodzi bąbelkom :)

Eevlee - to chyba stres przed wynikiem , na który czekamy powoduje że zaczynamy wątpić, z resztą tyle razy się nie udało dlatego są takie myśli... dobrze wiem że są małe szanse że mi się teraz uda i wkurza mnie to że może nie wyjść,bardziej mnie to wkurza niz dołuje, jestem strasznie zła i będę bić :-)
ja wiem że w piątek będę już w dobrym nastroju i dalej będę wierzyła w powodzenie ale dziś i jutro to najgorsze dni bo tzreba się zmierzyć z prawdą :eek:

A Tobie się uda kochana, musi !!!! :tak::tak::tak:

reklama
Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy. Co ja bym bez Was zrobiła :-)
Pełna ten czas oczekiwania do testowania jest rzeczywiście stresujący. Ja bym wolała od razu wiedzieć a nie czekać, nawet jeśli znaczyłoby to porażkę. Lubię wiedzieć na czym stoję i ewentualnie obmyslać nastepny plan działania. Oczekiwanie i gdybanie jest dla mnie prawdziwą katorgą :eek: Tobie zazdroszczę tego, że już jutro będziesz wiedzieć. Ja bardziej wierzę, że komuś się uda niż mnie, więc jestem dobrej mysli Pełna. I nie mów o szansach, ze sa małe czy duże. Od pół roku śledzę to forum i widzę, że nie ma reguły. Tu nie można się kierować żadnymi statystykami czy prawdopodobieństwami. Czasem nawet przy realnie nikłych szansach dziewczynom wychodzi więc głowa do góry Pełna. Zobacz ile IUI dziewczynom się udało! Czekam na dobre wiadomości od Ciebie jutro. Napisz o której badanka i o której wyniki. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry