reklama
lilonka
Smerfikowa mama
Dziewuszki - czwartkowe mega kciukasy &&&&&& za betki,pęcholki i serduszka. 
fruitofhope
Fanka BB :)
Dziewczyny oby czwartek okazała się dla Was szczęsliwy mocno trzymam kciuki Pełna za wyysoka bete , Lilonka za mocno bijace dwa silene serduszka Gizas za komoreczki oby się potem ladnie dzielily Sun oby tempka nie spadała (robisz dzisiaj test czy nadal czekasz bo juz sie bogubiłam
z niecirpliwoscia czekam na same dobre wiadomosci od Was

z niecirpliwoscia czekam na same dobre wiadomosci od Was
pełna_nadziei83
Hej dziewuszki, krewka oddana ;-)
Ogólnie luzik, dobrze się czuję, zero objawów, bym pomyślała że się udało, ale.... 2 pryszcze mi wyszły na nosie
Żyję tylko tym że dziś ostatnio dzień w pracy
Jak się nie uda, to jutro z rana zapiszę się na HSG i dzwonię do Gamety
Emek mówi że się cieszy że chwilę odpoczniemy od tych inseminacji chociaż trochę, także pewnie 2 miesiące przerwy apotem wracam ze wzmożoną siłą
Dzięki dziewczynki za kciuki i wsparcie
Gizas, Lilonka - będzie dobrze

&&&&&&&&&&&&&&& 
Ogólnie luzik, dobrze się czuję, zero objawów, bym pomyślała że się udało, ale.... 2 pryszcze mi wyszły na nosie

Żyję tylko tym że dziś ostatnio dzień w pracy

Jak się nie uda, to jutro z rana zapiszę się na HSG i dzwonię do Gamety

Emek mówi że się cieszy że chwilę odpoczniemy od tych inseminacji chociaż trochę, także pewnie 2 miesiące przerwy apotem wracam ze wzmożoną siłą

Dzięki dziewczynki za kciuki i wsparcie
Gizas, Lilonka - będzie dobrze

pełna_nadziei83
Sun - a zrobisz dla mnie test jutro? bo ja nie wytrzymam do soboty ;-)
Pełna robię test w sobotę i to jest niezmienny termin.... mam Twój nr tel. i mogę Ci obiecać, że jak zrobię test to będziesz pierwsza po mężulku oczywiście której powiem jaki jest wynik, dobrze??? Po prostu nie wierzę, że mogę być w ciąży, dlatego wolę nie robić testu zbyt wcześnie...
reklama
pełna_nadziei83
No oki, jakoś wytrzymam
No tempka ciągle w górze i @ nie ma, kciuki mocno zaciśnięte &&&&&&& uda się teraz, mówię Ci 

Podziel się: