reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Szok z niespodzianką był ;-). Ale ciesz się bardzo, bo też potrzebowali kilku miesięcy, no + te 2 cykle :-).
Ja kiedyś wymyśliłam, że jako, że mój M straszny łasuch, to kupię mini torcik i wbiję w niego biciana z chustą w dziobie a w niej pozytywny wynik testu :-), ale jakoś przestało mi to już robić satysfakcję i prawie o tym zapomniałam

reklama
sylha ja ostatnio co wieczor sobie wyobrazam takie sytuacje i marze ze kiedys tak bedzie... to mnie podtrzymuje na duchu, marzenia sie podobno spelniaja... ale jak juz odbiore wynik bety i faktycznie bedzie pozytywna nie wiem czy zdaze cokolwiek kupic... moze bede wtakim szoku ze od razu zadzwonie... a chcialabym wytrzymac choc do wieczora zeby zobaczyc jego mine...

i za nami pierwszy mały sukces:-) udało się podejść do IUI:-) parametry były nawet niezłe, tylko ta ilość... ekhh:-) ale to już za nami. teraz tylko 12 dni do bety. ale to pierwszy raz od długiego czasu, kiedy możemy mieć nadzieję. Błonka trzymam kciuki, żeby Twoje objawy zapoczątkowały rosnące brzuszki.

witam was wszystkie,ten brak @ mnie dobija dziś 33dc a jej wciąz brak ostatnia była 11 wrzesnia byłam stymulowana tabletkami do iui ale jednak nie podeszlismy do iui bo pecherzyki za mało urosły,ale mimo to co 2 dzień sie przytulalismy,cuda sie zdarzaja,teraz czekam na @ bo mamy podejsc do tej pierwszej iui a tu jak nazłośc wszystko sie przydluża bo jej ani widu ani słychu,nawet cycuchy nie bolą mnie na @ tylko raz wczoraj mnie tak ciągły przez 15 min i koniec,martwi mnie ze mam jakies zapalenie,mam bardzo duzo wydzieliny z pochwy wiecznie majty mokre,i biale slady zostaja na przescieradle,kurcze mac pewnie jakiejś infekcji sie nabawilam.

nie nie testowalam,szkoda mi kasy na sikance,juz tyle ich kupowałam,poczekam jeszcze pare dni,ale nie nastawiam sie zbynio na ten cód bo chyba nawet gdybym zobaczyła te 2 krechy na tescie to itak bym nie uwierzyła mineło juz 6 lat i nici:(

reklama
Do góry