Ja mam jutro drugą IUI wczoraj byłam na usg, mam jeden ładny pęcherzyk 19 mm i drugi trochę mniejszy 15 mm, endometrium bardzo ładne i to bez łykania jakichkolwiek tabletek a przecież mam endometriozę-trochę to dla mnie nielogiczne ale nie narzekam bo to akrat jest korzystne dla mnie. Dziś wieczorem M zrobi mi zastrzyk a jutro rano jedziemy Nie będzie mojego lekarza ale zapisał mnie do swojego kolegi, może któraś z Was zna-dr Cholewa. A następnie dwa tygodnie oczekiwania-już postanowiłam że zajmę się ogrodem i dokończę cykl ksiązki którą czytam żeby jakoś zająć czymś głowę.
Agusiapela myślałam że razm podejdziemy w tym cyklu ale ja mam chyba krótsze cykle i dlatego u mnie IUI wypadła wcześniej. Trzyma kciuki&&&
Lopop a Ty się zdjaesz na naturę czy masz zamiar jeszcze raz podejść do IUI?
A co u pozostałych dziewczyn? Waneczka, Bombelek, Magdusia i wiele innych starających się, macie przerwę w staraniu czy po prostu wakacje ?
Agusiapela myślałam że razm podejdziemy w tym cyklu ale ja mam chyba krótsze cykle i dlatego u mnie IUI wypadła wcześniej. Trzyma kciuki&&&
Lopop a Ty się zdjaesz na naturę czy masz zamiar jeszcze raz podejść do IUI?
A co u pozostałych dziewczyn? Waneczka, Bombelek, Magdusia i wiele innych starających się, macie przerwę w staraniu czy po prostu wakacje ?