reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej GizaS, życzę powodzenia i trzymam kciuki za 3 IUI.
C o do historii tej kobiety to przerażające, zwłaszcza być tak blisko celu i stracić dziecko. Ja bym chyba oszalała .

reklama
gisa jestem z Tobą i zaciskam mocno za mocne jajeczko i silne plemniczki:)

atyde85 kurcze drogo ale wiedz że to wszystko przybliża cię do upragnionego celu :)
jesteś jedynaczką???

hej lopop, nie jestem jedynaczką, ciekawa jestem skąd ten wniosek. Mam jedną siostrę młodszą o 1,5 roku. Ja mam 26 lat.
bo też mam koleżankę co jej mama nie mogła zajść i jej córka po poronieniach chyba 3 ma teraz dwójkę dziecie
więc nie mówione że masz ten sam problem co mama

lopop, czy mogę spytać czy masz córcie czy synka, jak ma na imię. Z jakiego miasta jesteś. Przyjeżdżacie na wakacje w góry?
no Chojnice i co roku w góry w inne miejsce - uwielbiamy góry
w zeszłym roku byliśmy w Pieninach i w żywcu i wracaliśmy przez Bielsko - Białą ale chcieliśmy wjechać do Pszczyny ale nie dojechaliśmy bo byliśmy w kolegi M z wojska i w nocy wracaliśmy na pomorze:)

mam synka Kamila

a znamy się ?????? ale coś mi twój wiek nie pasuje ;-) do tej koleżanki co byliśmy:eek:

a właściwie dlaczego pytasz??

wiesz zauważyłam ze ci co mają problemy z zajściem z pierwszym dzieckiem potem z drugim ich nie mają ( no zawsze znajda się wyjątki) a potem jest druga drupa dziewczyn co ma problem z zajściem z drugim

Ostatnia edycja:
Cześć, lopop, chyba się raczej nie znamy. Tak z ciekawości zapytałam o te informacje. Z Twoich postów wnioskuje, że jesteś fajną osóbką i tak chciałam pogadać, dowiedzieć się czegoś o Tobie z czystej ciekawości.

Właśnie tak sobie wczoraj pomyślałam, że jak urodzę pierwsze dziecko to o drugie będę się starać po 9 miesiącach. Moje pobożne życzenia. Kiedyś koleżanka powiedziała mi, cytuje: jak chcesz rozśmieszyć Boga to opowiedz mu o swoich planach. Właśnie na początku mówiłam wszystkim jak to byśmy chcieli mieć dziecko i mnie pokarało.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć, lopop, chyba się raczej nie znamy. Tak z ciekawości zapytałam o te informacje. Z Twoich postów wnioskuje, że jesteś fajną osóbką i tak chciałam pogadać, dowiedzieć się czegoś o Tobie z czystej ciekawości.
to służę
często spotykamy właśnie na naszych trasach wycieczkowych ludzi i wiesz zawsze może się tak zdarzyć że piszemy on-line
świat jest mały:)

ja też chciałam mieć różnicę 4 lata :( no ale nie wyszło
jak już się uda to będzie bardzo duża różnica wieku

wczoraj byliśmy u koleżanki z pracy która urodziła 6 tygodni temu fajny bobasek:)

Ostatnia edycja:
to służę
często spotykamy właśnie na naszych trasach wycieczkowych ludzi i wiesz zawsze może się tak zdarzyć że piszemy on-line
świat jest mały:)

ja też chciałam mieć różnicę 4 lata :( no ale nie wyszło
jak już się uda to będzie bardzo duża różnica wieku

wczoraj byliśmy u koleżanki z pracy która urodziła 6 tygodni temu fajny bobasek:)

Cześć, to prawda świat jest mały.
Ja to czasem planuję na wyrost. Nie mama jeszcze dziecka, a rozmyślam już nad drugim.
Fajne są takie bobaski, ja to unikam takich spotkań a nawet rozmów czy sms-ów z koleżankami, które mają małe dzieci bo będzie mi smutno.

Ja dziś byłam w pracy na 6,5 godzinki. Mój biedny mężuś musiał siedzieć sam w domku, ale ugotował pyszny rosół. Jurto będę miała wyniki z hormonków:-) a z AMH dopiero za 10 dni:baffled:. Już nie mogę się doczekać.

Hej, lopop, jakie masz dalsze plany? Czy będziesz podchodzić do kolejnej iui?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam:)Dziewczyny juz za parę dni przyjdzie @ i łykam tabletki do stymulacji a potem juz IUI kochane która z was podchodzi teraz w tym cyklu do IUI?

Do góry