kurcze to strasznie szybko dopadło Cię to cholerstwo, współczuję...Pierwszy raz miałam wycinane jak miałam jakies 18 lat na obu nogach, a lat mam 29 skończone w maju. Jestem szczupłą osobą więc to może raczej po ojcu odziedziczyłam żylastość;-)
Świetnie że wyniki wyszły dobrze
reklama
oj wikula przykro mi bardzo...ale jeszcze nic nie jest przesądzone moze jeszcze odbije..a jak nie to nastepnym razem napewno sie udau mnie du..pa tempka poleciała na łeb, na szyję...lada moment @ przyjdzie...załamana jestem....
sylkabecia
Fanka BB :)
Wikula strasznie mi przykro myslałam że Ty napiszesz dobrą wiadomość. trzymaj się ciepło
trzeba walczyć dalej!!!!! ja juz zajęłam się porządkami więc staram się nie myśleć, ten cykl mam mieć bez stymulacji naturalny, a mąż na witaminkach więc zobaczymy czy coś zaskoczy.
trzeba walczyć dalej!!!!! ja juz zajęłam się porządkami więc staram się nie myśleć, ten cykl mam mieć bez stymulacji naturalny, a mąż na witaminkach więc zobaczymy czy coś zaskoczy.
sylkabecia
Fanka BB :)
asienka współczuję i trzymaj się na zabiegu, mam nadzieję że jest bezbolesny!!
Wikulaa ja mam jeszcze nadzieje że będzie dobrze, czytałam różne historie o tempce spadającej w ciąży wiec jeszcze trzymam &&&&&&&&&&
Dziewczyny jestem już po zabiegu, właśnie leże bo boli mnie przy pachwinie bo tam mam szwy założone no i ogólnie cała noga troche rwie bo na dolnej kończynie też miałam usunięte ale tam są małe nacięcia
Dziękuje wam, buziole:-)
Dziewczyny jestem już po zabiegu, właśnie leże bo boli mnie przy pachwinie bo tam mam szwy założone no i ogólnie cała noga troche rwie bo na dolnej kończynie też miałam usunięte ale tam są małe nacięcia
Dziękuje wam, buziole:-)
to jesteś moją rówieśniczką ja z kwietnia ja też szczupła jestemPierwszy raz miałam wycinane jak miałam jakies 18 lat na obu nogach, a lat mam 29 skończone w maju. Jestem szczupłą osobą więc to może raczej po ojcu odziedziczyłam żylastość;-)
Świetnie że wyniki wyszły dobrze
trzymaj się i szybciutko zdrowiej i do dzieła kochana
przykro mi ale może jeszcze jest nadzieja?u mnie du..pa tempka poleciała na łeb, na szyję...lada moment @ przyjdzie...załamana jestem....
reklama
Podziel się: